31
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Danilo Laniada, 54 de ani, povesteşte, ţinându-şi în braţe nepoata Chazny, cum miroase gunoiul în timp ce pluteşte pe râul San Juan, în Manila, vineri, 11 ianuarie 2013. (  Jay Directo / AFP  )

  • 2

    Un leopard sălbatic reacţionează după ce a căzut într-un rezervor cu apă aflat pe o plantaţie de ceai din Sangatram, la 30 de km de Siliguri, luni, 28 mai 2012. (  Diptendu Dutta / AFP  )

  • 3

    O fotografie realizată pe 15 septembrie 2012 înfăţişează câteva bărci ancorate în mlaştinile din Chaohu, în provincia Anhui din centrul Chinei. Un raport al Agenţei Olandeze de Evaluare a Mediului Înconjurător şi al Centrului de Cercetare Comună al Comisiei Europene, publicat la începutul anului, a arătat ca emisiile de dioxid de carbon ale Chinei au crescut în 2011. (  AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    4

    Mai mulţi săteni se uită la un rinocer rănit, care a fost împuşcat şi căruia i-a fost îndepărtat cornul de către braconieri, pe dealurile din jungla Parku, aproape de Parcul Naţional Kaziranga, miercuri, 26 septembrie 2012. (  Biju Boro / AFP  )

  • 5

    Fermierul indian Lakshmi R. Narasaiah aranjează o grămadă de pepeni verzi înaintea unei licitaţii, în depozitul angro de fructe Gaddiannaram, la periferia Hyderabadului, marţi, 20 martie 2012. (  Noah Seelam / AFP  )

  • 6

    Muncitori pakistanezi traversează prin ceaţă o cale ferată din Lahore, joi, 5 ianuarie 2012. Ceaţa a continuat să persiste în cea mai mare parte a Punjabului, inclusiv in Lahore, conducând la perturbarea sistemului de comunicaţii din zonă. (  Arif Ali / AFP  )

  • 7

    Locuitorii unei periferii a oraşului Brisbane din Australia folosesc o barcă pentru a naviga prin oraşul inundat, în timp ce nivelul apelor continuă să crească, miercuri, 12 ianuarie 2011. Al treilea oraş ca mărime al Australiei suferă de pe urma celor mai mari inundaţii din ultimul secol, care ameninţă peste 20.000 de case şi care au provocat 25 de decese. (  Torsten Blackwood / AFP  )

  • 8

    Un bărbat urmăreşte un avion de linie care zboară pe deasupra casei sale, în apropierea aeroportului internaţional Hongqiao din Shanghai, joi, 5 ianuarie 2012. Un grup care reprezintă interesele companiile aeriene chineze a declarat ca acestea nu vor plăti taxa pe emisii de carbon impusă de Euniunea Europeană începând cu 1 ianuarie. (  Peter Parks / AFP  )

  • 9

    O fotografie realizată pe 6 iulie 2012 înfăţişează vizitatori adunaţi în dreptul unui canal deversor al barajului Xiaolangdi în timp ce cantităţi impresionante de apă sunt deversate pentru a-l curăţa de sendimentele depuse de fluviul Galben şi a preveni inundaţiile, în Jiyuan, în provincia Henan din centrul Chinei. (  AFP  )

  • 10

    Copii aleargă peste mormane de deşeuri, înainte de a juca un meci de fotbal, la o groapă de gunoi din Bantar Gebang, în Indonezia, sâmbătă, 30 martie 2013. (  Bay Ismoyo / AFP  )

  • 11

    O fotografie realizată pe 28 august 2012 înfăţişează doi poliţişti care încearcă să ajute la salvarea unei maşini înconjurată de apă după ce proprietarul a parcat-o pe ţărm pentru a urmări valurile aduse de taifunul Bolaven, în Qingdao, în provincia Shandong din nord-estul Chinei. (  AFP  )

  • 12

    Mai mulţi motociclişti conduc cu luminile aprinse în timpul unei furtuni de nisip puternice, în provincia Yecheng din Regiunea Autonomă Uigură, în nord-estul Chinei, marţi, 16 aprilie 2013. (  AFP  )

  • 13

    O imagine realizată pe 20 iunie 2012 înfăţişează bulevardul Rio Branco din Rio de Janeiro, Brazilia, unde are loc ‘Marşul Global’, în cadrul Conferinţei pentru Dezvoltare Durabila UN Rio+20, cel mai mare eveniment de acest fel, la care participă 50.000 de delegaţi. (  Vanderlei Almeida / AFP  )

  • 14

    O fotografie realizată pe 11 martie 2012 înfăţişează panta unui deal pe care se află câmpuri cu orez, în regiunea muntoasă Yuanyang, din provincia chineză Yunnan. Potrivit unui studiu al Organizaţiei Naţiunilor Unite rata mondiala a deforestării a ajuns la 6.4 milioane de hectare pe an, Asia făcând excepţie de la acest trend ascendent, în mare parte datorită reîmpăduririlor extensive din China. (  AFP  )

  • 15

    O coloană de maşini uriaşă poate fi văzută luni, 30 noiembrie 2009, pe un drum de lângă Cayenne datorită închiderii podului Larivot, cel mai important din Guyana, departamentul francez din America de Sud. (  Jody Amiet / AFP  )

  • 16

    O femeie îşi ţine în braţe fiica, care poartă o mască, în timp ce se îndreaptă spre o intersecţie aglomerată din Wuhan, în provincia chineză Hubei, joi, 11 iunie 2012. Metropola chineză Wuhan a fost acoperită de o ceaţă galbenă şi deasă, provocând îngrijorare în rândul celor 9 milioane de locuitori. (  AFP  )

  • 17

    Două indicatoare de circulaţie de pe o stradă inundată de fluviul Loara, după o ploaie torenţială, pot fi văzute în localitatea Fourchambault din centrul Franţei, joi, 6 noiembrie 2008. (  Jeff Pachoud / AFP  )

  • 18

    Echipa chiliană Eolian 3 concurează în a doua etapă a Competiţiei Solare Atacama, o cursă organizată pentru automobilele solare în deşertul Atacama din nordul statului Chile, în apropiere de San Pedro de Atacama, duminică, 16 noiembrie 2012. (  Martin Bernetti / AFP  )

  • 19

    Fundul unui lac din localitatea Satchinez, judeţul Timiş, poate fi văzut ca urmare a secării acestuia în urma temperaturilor foarte ridicate, joi, 19 iulie 2007. (  Luiza Puiu / Mediafax Foto  )

  • 20

    Barajul Markovci aflat pe râul Drava poate fi văzut marţi, 6 noiembrie 2012, în Markovici, la 40 de km sud de Maribor, Slovenia. Autorităţile au îndemnat locuitorii de pe malurile Dravei să îşi părăsească locuinţele după ce râul a început să se reverse, ca urmare a ploilor torenţiale din ultimele zile. (  Jure Makovec / AFP  )

  • 21

    Umbra avionului prezidenţial Air Force One, în care se află preşedintele Barack Obama, este proiectată deasupra unei mlaştini în timp ce se apropie de Aeroportul Internaţional John F. Kennedy din New York, marţi, 24 septembrie 2012. (  Brendan Smialowski / AFP  )

  • 22

    Un tânăr protestează pe o plasă legată de mai mulţi copaci, în faţa scutierilor francezi, împotriva deciziei primului ministru francez Jean-Marc Ayrault de a construi un nou aeroport pe locul unei mlaştini protejate, în Notre-Dame-des-Landes, sâmbătă, 24 noiembrie 2012. (  Jean-Sebastien Evrard / AFP  )

  • 23

    Nativi brazilieni sosesc la centrul expoziţional RioCentro pentru a înmâna declaraţia Kari-Oca II liderilor care participă la Conferinţa ONU pentru Dezvoltare Durabilă, Rio+20, în Rio de Janeiro, Brazilia, vineri, 21 iunie 2012. (  Christophe Simon / AFP  )

  • 24

    Coşurile unei termocentrale din Sofia scot fum, joi, 14 februarie 2013. (  Dimitar Dilkoff / AFP  )

  • 25

    O albină atacă şi alungă un fluture Amiral Roşu de pe o floare de echinacea, în grădinile colegiului West Dean, în Chichester, Sussex, Marea Britanie, marţi, 18 septembrie 2012. (  Mike Walker / Rex Features / Guliver  )

  • 26

    O femeie stă pe o canapea realizată din iarbă, în Frankfurt, miercuri, 12 septembrie 2012. Iniţiativa, denumită ‘Canapeaua principală’, a aparţinut ministrului federal al Mediului, Lucia Putrich, pentru a evidenţia evenimentul care urmează a avea loc pe 19 septembrie 2012, denumit ‘Tag der Nachhaltigkeit’ (Ziua Durabilităţii). (  Frank Rumpenhorst / AFP  )

  • 27

    Un copil intră în apă, printre algele adunate la mal, pe plaja din Mamaia, miercuri, 20 iulie 2011. Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse, luna aceasta, de pe plaje, de către lucrătorii Administraţiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral (ABADL), cea mai mare cantitate provenind din zona Cazino - Victory din staţiunea Mamaia. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 28

    Tineri indieni sar într-un puţ cu apă pentru a se răcori, în Hyderabad, miercuri, 10 aprilie 2013. Datorită temperaturilor care depăşesc frecvent 40 de grade Celsius, lipsa apei reprezintă o problemă în oraşul din sudul Indiei. (  Noah Seelam / AFP  )

  • 29

    O fotografie aeriană înfăţişează un rond de copaci şi iarbă în mijlocul unui câmp, în apropiere de Trebbin, în estul Germaniei, marţi, 4 septembrie 2012. (  Patrick Pleul / AFP  )

  • 30

    Pe hornurile termocentralei din apropierea aeroportului Brandenburg Willy Brandt iese fum, în Schoenefeld, miercuri, 12 decembrie 2012. (  Patrick Pleul / AFP  )

  • 31

    Un muncitor stă în faţa unui morman de gunoi ce urmează a fi reciclat, la Valorsul, o uzina de reciclare a deşeurilor, în Lisabona, marţi, 22 ianuarie 2013. (  Patricia de Melo Moreira / AFP  )