24
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Două femei trec pe lângă un copac smuls din rădăcini de o furtună puternică, pe strada Apolodor din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    Mai multe automobile trec pe lângă un copac rupt în timpul unei furtuni, pe bulevardul Dacia din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Produse afectate de furtuna care a doborât un cort ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte pot fi văzute în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Mediafax Foto  )

  • 4

    Un bărbat ţine în mâini mai multe produse strânse dintre resturile unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Mediafax Foto  )

  • 5

    Mai mulţi comercianţi îşi adună marfa dintre resturile unui cort afectat de vijelie, în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Mediafax Foto  )

  • click aici pentru a o vedea
    6

    O femeie, rănită în timpul prăbuşirii unui cort smuls de furtună în zona Baba Novac din Bucureşti, primeşte ajutor, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Mediafax Foto  )

  • click aici pentru a o vedea
    7

    Unei femei rănite i se acordă primul ajutor, după prăbuşirea unui cort smuls de furtună, în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Mediafax Foto  )

  • 8

    Un bărbat ţine în braţe un manechin, în apropierea unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 9

    O femeie priveşte o maşină prinsă sub un copac prăbuşit pe strada Apolodor din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 10

    Un bărbat priveşte către un copac rupt în timpul unei furtuni, pe bulevardul Dacia din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 11

    O ambarcaţiune expusă în cadrul Romanian Boat Show 2013 şi avariată în timpul unei furtuni puternice poate fi văzută în Piaţa Constituţiei din Bucuresti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 12

    Mai mulţi muncitori repară un gard de împrejmuire al expoziţiei Romanian Boat Show 2013, avariat în timpul unei vijelii, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 13

    Un bărbat repară o ambarcaţiune expusă în cadrul Romanian Boat Show 2013 şi avariată în timpul unei vijelii, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 14

    O femeie duce o plasă cu produse strânse din resturile unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Alexandru Mihaescu / Mediafax Foto  )

  • 15

    O femeie vorbeşte la telefon în mijlocul resturilor de ambalaje rămase în urma unei vijelii care a dărâmat un cort aflat în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 16

    Un bărbat ţine în braţe mai multe produse luate din zona unui cort doborât de o vijelie, în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 17

    Două persoane transportă un bagaj în timpul unei furtuni, pe o stradă din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 18

    Un bărbat ţine în mâini mai multe produse strânse dintre resturile unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 19

    Mai mulţi comercianţi îşi strâng marfa dintre resturile unui cort prăbuşit, în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Alexandru Mihaescu / Mediafax Foto  )

  • 20

    Comercianţii îşi adună marfa afectată de vijelie dintre resturile unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 21

    O femeie rănită este dusă pe braţe după prăbuşirea unui cort smuls de furtună în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 22

    Mai multe persoane strâng resturile unui cort prăbuşit în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 23

    O plăcuţă RATB poate fi văzută printre resturile unui cort prăbuşit în urma unei vijelii, în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 24

    Un bărbat, suspectat de furtul unor haine dintr-un cort dărâmat de o vijelie, este însoţit de un poliţist în zona Baba Novac din Bucureşti, joi, 23 mai 2013. Construcţia, ce adăpostea un târg de haine şi încălţăminte, s-a prăbuşit din cauza unei furtuni puternice. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )