7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Focuri de artificii sunt aprinse, în timpul spectacolului de Revelion din Piaţa Constituţiei, în Bucureşti, 1 ianuarie 2014. (  Diana Zaharia / Mediafax Foto  )

  • 2

    Gigi Enache, 48 de ani, se întoarce de la spital, vineri, 28 decembrie 2013. El a suferit arsuri pe faţă, pe mâini şi pe picioare, în timp ce îi salva pe patru din cei cinci copii ai familiei Nedelcu. În incendiu a murit mezina familiei Nedelcu, Florina, în vârstă de opt luni, la Groapa Văcăreşti, Bucureşti, sâmbătă, 28 decembrie 2013. (  Cristian Munteanu / Mediafax Foto  )

  • 3

    Tineri lansează lampioane în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, miercuri, 1 ianuarie 2014. Peste 60.000 de oameni au petrecut în stradă în noaptea de Revelion, în Capitala, la marile petreceri organizate în centru, dar şi în cartierele oraşului. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un ansamblu folcloric participă la Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă "Marmaţia", în Sighetu Marmaţiei, vineri, 27 decembrie 2013. (  Mircea Roşca / Mediafax Foto  )

  • 5

    Foc de artificii, cu ocazia spectacolului de Revelion, organizat în Piaţa Operei din Timişoara, miercuri, 1 ianuarie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 6

    Locuitori din comuna Ruginoasa, îmbrăcaţi în costume specifice şi măşti speciale, participă la tradiţionala confruntare anuală, marţi, 31 decembrie 2013. Bătaia cu bâtele între cetele de mascaţi din localitatea ieşeană Ruginoasa, din ultima zi a anului, nu a mai avut loc, jandarmii împiedicându-i pe membrii celor două tabere să se lovească reciproc. (  Dan Luca / Mediafax Foto  )

  • 7

    Echipa de handbal feminin a Braziliei se bucură după ce a cucerit, duminică, 22 decembrie 2013, la Belgrad, titlul mondial, învingând în finala mare a competiţiei reprezentativa Serbiei. (  Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto  )