7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Balerini ai Teatrului de Balet Sibiu prezintă spectacolul "Missa Prophana", pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, miercuri, 12 martie 2014. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Gabriel Liiceanu ţine un discurs în timpul unui miting de solidarizare cu Andrei Pleşu, în Bucureşti, 16 martie 2014. Acţiunea a fost organizată de Grupul pentru Dialog Social şi Revista 22. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    O tânără ţine în mână baloane colorate în timpul unei parade organizate cu ocazia zilei de St. Patrick, în Bucureşti, duminică, 16 martie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Oameni participă la o manifestaţie organizată cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretudindeni, în centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, sâmbătă, 15 martie 2014. (  Balazs Attila / Mediafax Foto  )

  • 5

    Premierul Victor Ponta participă la sesiunea comună de evaluare a activităţii pe anul 2013 a Comitetului Naţional pentru situaţii de Urgenţă (CNSU) şi a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, în Bucureşti, 11 martie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 6

    O tânără, care simulează situaţia unui cetăţean sirian încarcerat, este fotografiată în timpul unei manifestaţii organizate cu ocazia celei de a treia aniversări a Revoluţiei Siriene, în Bucureşti, sâmbătă, 15 martie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 7

    LeVar Seals, de la SCM U Craiova, înscrie un coş în timpul partidei de baschet masculin contra CS Gaz Metan Mediaş, contând pentru Liga Naţională de baschet masculin, sâmbătă, 15 martie 2014, la Craiova. (  Bogdan Dănescu / Mediafax Foto  )