7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O membră a organizaţiei TSD Constanţa participă la evenimentul TSD RULZ - Primăvara Social Democrată, prin care 5000 de tineri social democraţi îşi arată sprijinul pentru candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Parlamentul European, în Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti, vineri, 2 mai 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Prim-ministrul României, Victor Viorel Ponta, inspectează cockpit-ul unui avion de luptă, în timpul vizitei de la Fabrica de Avioane, în Craiova, sâmbătă, 3 mai 2014. (  Bogdan Dănescu / Mediafax Foto  )

  • 3

    O bandă de siguranţă a Poliţiei Locale îngrădeşte accesul spre o zonă de joacă pentru copii, în timpul unei acţiuni de desfiinţare a instalaţiilor de agrement din Parcul Herăstrau, din Bucureşti, luni, 28 aprilie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Copii îşi fac temele, la Centrul de Zi „Asociaţia Soborul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Sibiu, coordonat de preotul Gheorghe Sebu, marţi, 29 aprilie 2014. Peste 30 de copii, din familii cu o stare materială precară, primesc o masă caldă şi ajutor la teme din partea profesorilor şi studenţilor voluntari. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Festivalul Roman Apulum, desfăşurat în Alba Iulia, duminică, 27 aprilie 2014. (  Cătălin Cădan / Mediafax Foto  )

  • 6

    Persoane concurează în maratonul „Wings For Live World Run”, desfăşurat duminică, 4 mai 2014. (  Alexandru Hojda / Mediafax Foto  )

  • 7

    Alin Toşca, de la FC Viitorul, se luptă pentru balon cu un jucător de la Universitatea Cluj, în timpul meciului contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, disputat la Chiajna, duminică, 4 mai 2014. (  Laurentiu Mich / Mediafax Foto  )