7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un copil se joacă cu un avion de jucărie, la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS), pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", sâmbătă, 21 iunie 2014. (  Cristian Munteanu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Preoţi catolici participă la procesiunea cu Preasfântul Sacrament, din sărbătoarea Trupul şi Sângele Domnului, organizată de Arhiepiscopia romano-catolică, în Bucureşti, duminică, 22 iunie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 3

    Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă, după ce a participat la o întâlnire regională cu organizaţiile PNL din vestul ţării, unde şi-a prezentat platforma pentru candidatura la funcţia de preşedinte al partidului, în Timişoara, vineri, 20 iunie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 4

    Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este adus, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care fiul lui a reclamat presupuse fapte de trafic de influenţă, care ar fi fost comise de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, în Bucureşti, joi, 19 iunie 2014. (  Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto  )

  • 5

    Dorottya Nagy joacă în piesa de teatru "Beznă de mină", în cea de a şaptea seară a FEST-FDR 2014 (Festivalul European al Spectacolului Timişoara - Festivalul Dramaturgiei Româneşti), în Timişoara, luni, 16 iunie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Două tinere se adăpostesc sub umbrele în timp ce aşteaptă să traverse Şoseaua Mihai Bravu în timpul unei ploi torenţiale de vară, în Bucureşti, vineri, 20 iunie 2014. (  Codrin Prisecaru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Meciul de rugby Uruguay - Rusia din IRB Nations Cup, desfăşurat în Bucureşti, duminică, 22 iunie 2014. (  Laurentiu Mich / Mediafax Foto  )