7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Baloane galbene cu heliu se ridică pe lângă statuia generalului şi politicianului francez Charles de Gaulle, la finalul evenimentului în cadrul căruia a fost comemorat Ionuţ Cosmin Anghel, copilul sfâşiat de câini pe un teren privat cu un an în urmă, în Bucuresti, marţi, 2 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Persoane din cadrul structurilor speciale de intervenţie participă la a IV-a ediţie a Cupei Structurilor Speciale de Intervenţie, organizată de Serviciul Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în Pădurea Comana, joi, 4 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Sara, 4 ani, priveşte din interiorul unui coş de cumpărături încărcat cu ulei de floarea soarelui şi tigăi, în timpul evenimentului de deschidere a hypermarketului Carrefour Vulcan, deschis în interiorul Vulcan Value Center, în Bucureşti, joi, 4 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Garda de onoare este pregătită pentru prezentarea onorului, cu ocazia ceremoniei de primire a premierului român, Victor Ponta, de către prim-ministrul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, în Beijing, luni, 1 septembrie 2014. (  Ovidiu Bărbulescu / Mediafax Foto  )

  • 5

    O pisică se spală în timp ce stă pe balconul unei locuinţe, în Bucureşti, marţi, 2 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Echipajul Victor Băldescu/Ciprian Solomon participă la Raliul Iaşiului Cotnari, a şasea etapă în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, în judeţul Iaşi, sâmbătă, 6 septembrie 2014. (  Balazs Attila / Mediafax Foto  )

  • 7

    Bernard (S), de la FC Şahtior Doneţk, se luptă pentru balon cu Tiago Lopes (D), de la CFR Cluj, în timpul meciului amical, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 5 septembrie 2014. (  Mircea Roşca / Mediafax Foto  )