7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Klaus Iohannis salută susţinătorii la finalul lansării candidaturii sale la Preşedinţia României, în Bucureşti, sâmbătă, 27 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    Loredana Moise asistă la lansarea candidaturii la Preşedinţia României a soţului său, Călin Popescu-Tăriceanu (S), la Palatul Parlamentului, în Bucureşti, vineri, 26 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Publicul se manisfestă în timpul Festivalului Metalhead Meeting, la Arenele Romane, în Bucureşti, sâmbătă, 27 septembrie 2014. (  Ştefan Sandu / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un bărbat îşi îmbrăţişează câinele, în timpul unui protest împotriva uciderii câinilor comunitari "YES! WE CARE 3", prin care se cere toleranţă zero faţă de abuzuri, desfăşurat în Bucureşti, sâmbătă, 27 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un bărbat aşteaptă în autocar, la finalul evenimentului de lansare a candidaturii la prezidenţiale a preşedintelui PMP, Elena Udrea, în Bucureşti, duminică, 28 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 6

    O femeie curăţă un covor din Curtea de Apel din Bucureşti, miercuri, 24 septembrie 2014. Curtea de Apel Bucureşti a început, miercuri, judecarea în dosarul torţionarului Alexandru Vişinescu. Alexandru Vişinescu este acuzat de moartea a 12 deţinuţi politici în perioada în care a condus Penitenciarul Râmnicu Sărat. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Victor Asaftei (D), de la Petrolul Ploieşti, luptă pentru balon în meciul cu FC Viitorul, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I, la Chiajna, duminică, 28 septembrie 2014. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )