7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Pietoni pot fi văzuţi printr-un afiş electoral vandalizat al candidatului la Preşedinţie al PSD, Victor Viorel Ponta, în Bucureşti, marţi, 4 octombrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Ciprian Marius şi Ioan Vrânceanu luptă în gala Romanian Xtreme Fighting Sibiu, la sala Transilvania, luni, 3 noiembrie 2014. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 3

    Angajaţi ai adăpostului pentru câinii fără stăpân Danyflor şi voluntari de la Salvo evacuează câinii din padocurile cuprinse de un incendiu, în Timişoara, marţi, 4 noiembrie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 4

    Erwin Albu, fost preşedinte al Forumului German Codlea şi fost consilier local în Codlea, ţine un protestatar pentru a nu fi băgat în duba jandarmilor, în timpul unui protest în Braşov, duminică, 9 noiembrie 2014. Peste 200 de persoane participă la un miting împotriva lui Victor Ponta şi de solidaritate cu românii din diaspora, iar simultan alţi 300 de simpatizanţi ai PSD au ieşit în stradă, între cele două tabere şi jandarmi având loc incidente. (  Robert Frunzescu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un bărbat se plimbă pe holul Fortului 13 Jilava, în timpul unei vizite organizate de Centrul de Studii în Istorie Contemporană, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la eliberarea prizonierilor din închisorile comuniste, în Jilava, sâmbătă, 8 noiembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Ada Gonzalez evoluează în spectacolul de balet "Impetus", pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, miercuri, 5 noiembrie 2014. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 7

    Claudiu Keseru (C), de la Steaua, marchează un gol de lângă Tiago Pinto (S), de la Rio Ave, în meciul din etapa a patra a grupei J a Ligii Europa, disputat la Vila do Conde, Portugalia, joi, 6 noiembrie 2014. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )