7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un cal se cabrează înaintea unei curse de cai, organizate în ziua de Bobotează, în Pietroşani, judeţul Prahova, marţi, 6 ianuarie 2015. În fiecare an, de Bobotează, sătenii din Pietroşani, comuna Puchenii Mari, îşi botează caii, pentru ca animalele să fie bune de muncă şi sănătoase tot anul. Obiceiul constă în botezarea de către preotul satului Pietroşani a cailor, dupa slujba de Bobotează. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne păzeşte sediul Ambasadei Franţei din Bucureşti, miercuri, 7 ianuarie 2015. Cel putin 12 persoane au fost ucise, iar alte patru au fost rănite în atacul de la sediul saptămânalului satiric francez Charlie Hebdo. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Un tânăr care participă la evenimentul "No Pants Subway Ride Day", citeşte în staţia de metrou Tineretului, în Bucureşti, duminică, 11 ianuarie 2015. No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se organizează an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere. Anul acesta este prima manifestare "No Pants Subway Ride Day" în România. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Preotul Mihail Milea sfinţeşte apa dintr-o cisternă aflată pe malul râului Buzău, la procesiunea de Bobotează, marţi, 6 ianuarie 2015. (  Ciprian Sterian / Mediafax Foto  )

  • 5

    Tineri se aruncă în apele Dunării pentru a recupera crucea aruncată de episcopul Severinului şi Strehaiei, PS Nicodim, în localitatea Simian-Mehedinţi, cu ocazia Bobotezei, marţi, 6 ianuarie 2015. (  Justin Stăvaru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, soseşte la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, surse judiciare declarând că edilul va fi audiat în calitate de martor, în dosarul privind votul din diaspora, de la alegerile prezidenţiale, în Bucureşti, vineri, 9 ianuarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 7

    Barac Pancracije, de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Kyndall Dykes, de la BC Mureş, în meciul de baschet din cadrul Cupei României, în Bucureşti, luni, 5 ianuarie 2015. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )