7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Primarul Constanţei, Radu Mazăre, se plimbă cu caiacul, în Constanţa, joi, 5 februarie 2015. Primarul Radu Mazăre a plecat după mai puţin de o oră de la Primăria Constanţa, unde au loc percheziţii ale procurorilor DNA, el spunând că ”astăzi este liber să plece”, aşa că va merge să facă ”o tură” cu caiacul, pentru că este posibil ca ”mâine să nu mai apuce”. (  Alexandru Raită / Mediafax Foto  )

  • 2

    Deputatul Elena Udrea pleacă de la Secţia 2 Poliţie, în Bucureşti, marţi, 3 februarie 2015. Elena Udrea s-a prezentat la Secţia 2 Poliţie, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Un bărbat se preface că citeşte Biblia în timpul unui miting de protest, organizat de Grupul Clienţilor cu Credite în CHF, prin care se solicită conversia creditelor din valută în lei, în Bucureşti, duminică, 8 februarie 2015. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Muncitori pregătesc amplasamentul iniţial al TMB-ului "Sf. Varvara", în viitoarea staţie de metrou Academia Militară, pe magistrala 5 de metrou Râul Doamnei - Haşdeu, în Bucureşti, joi, 5 februarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Markus Schulz mixează la Arenele Romane, în Bucureşti, sâmbătă, 7 februarie 2015. (  Ştefan Sandu / Mediafax Foto  )

  • 6

    O tânără iese din secţia 19 de poliţie, în Bucureşti, joi, 5 februarie 2015. Aproximativ 50 de femei au fost aduse cu mandat la Poliţie, într-un dosar de proxenetism. (  Dragoş Savu / Mediafax Foto  )

  • 7

    O sportivă poate fi văzută în timpul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, la Râşnov, sâmbătă, 7 februarie 2015. (  Attila Szabo / Mediafax Foto  )