31
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un platou cu insecte comestibile poate fi văzut în magazinul de insecte Skye Blackburn Bug Shop, vineri, 16 septembrie 2011. (  Janie Barrett / The Sun Herald / Fairfax Media via Getty Images / Guliver  )

  • 2

    Larve de viermi de mătase pe băţ sunt mâncate pe strada comerciala Wangfu Jing din centrul Beijingului. Guvernul Chinez o publicat o broşură care recomandă diverse experienţe culinare inedite turiştilor veniţi pentru a urmări Jocurile Olimpice de vară de la Beijing. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 3

    Un detaliu cu un fel de mâncare denumit 'Inclusion de grillons en bubble au Whisky' (Greieri prinşi într-o bulă de jeleu de whisky), preparat de bucătarul francez David Faure, poate fi văzut în restaurantul acestuia ‘Aphrodite’, în Nisa, joi, 2 mai 2013. Greierii şi viermii produşi pentru consum costă până la 1250 de euro/kg. (  Didier Baverel / Getty Images / Guliver  )

  • 4

    Un aperitiv 'Petit pois carre et son ecume de Carottes, vers de farine' (mazăre, morcovi şi viermi) ), preparat de bucătarul francez David Faure, poate fi văzut în restaurantul acestuia ‘Aphrodite’, în Nisa, joi, 2 mai 2013. Greierii şi viermii produşi pentru consum costă până la 1250 de euro/kg. (  Didier Baverel / Getty Images / Guliver  )

  • 5

    Pisici ţinute în cuşcă sunt vândute la pungă într-o piaţă de animale din Guanzhou, China. În timp ce Marea Britanie şi Europa sunt afecatate de scandalul cărnii de cal, chinezii se întreabă unde este problema. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 6

    Un vânzator ambulant oferă spre vânzare tarantule prăjite în ulei cu usturoi, în Phnom Penh, miercuri, 9 octombrie 2002. (  Nathan Dexter / AFP  )

  • 7

    O porţie de viermi sote, o delicatesă mexicană, poate fi văzută în restaurantul Girasoles din Mexico City, vineri, 19 octombrie 2001. (  Jorge Uzon / AFP  )

  • 8

    O acadea tequilla cu omidă este prezentată într-un restaurant cu insecte comestibile din piaţa Exmouth, în Londra, miercuri, 15 mai 2002. (  Nils Jorgensen / Rex Features / Guliver  )

  • 9

    O porţie de larve de albină poate fi văzută la restaurantul 'Fresh Wildlife', specializat în diverse insecte, în Guangshou, China. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 10

    Tăieţei japonezi udon pregătiţi cu gândaci de apă taiwanezi sunt prezentaţi în Tokyo, Japonia, marţi, 28 octombrie 2008. (  Tony McNicol / Rex Features / Guliver  )

  • 11

    O selecţie de sushi cu diverse insecte (de la stânga la dreapta spate: larvă de omidă sakura, păianjen joro, larvă de molie privet-hawk, gândac de Madagascar, larvă de viespe asiatică, larvă de dobsonfly, cicadă japoneză, larvă de furnică de copac verde) este prezentată în Tokyo, Japonia, marţi, 28 octombrie 2008. (  Tony McNicol / Rex Features / Guliver  )

  • 12

    Un fel de mâncare conţinând larve de molie de gândac roşu poate fi văzut la o petrecere culinară, în Tokyo, iunie, 2010. (  Richard Jones / Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 13

    Scorpioni, majoritatea aflaţi încă în viaţă, pot fi văzuţi expuşi la un stand cu mâncare de pe o veche artera comercială din Beijing, în centrul oraşului, joi, 7 august 2008. (  Omar Torres / AFP  )

  • 14

    Dulciuri japoneze cu omide păroase pot fi văzute la o petrecere culinară, în Tokyo, iunie, 2010. (  Richard Jones / Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 15

    Sushi cu larvă de dobsonfly este prezentată în Tokyo, Japonia, marţi, 28 octombrie 2008. (  Tony McNicol / Rex Features / Guliver  )

  • 16

    O zibetă de palmier sălbatic este pregătită într-un restaurant din Guangzhou, China. În timp ce Marea Britanie şi Europa sunt afectate de scandalul cărnii de cal, chinezii se întreabă unde este problema. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 17

    Mai multe tartine cu insecte (cicade prăjite, viespi uriaşe asiatice fierte şi lăcuste fierte şi îndulcite) pot fi văzute la o petrecere culinară, în Tokyo, iunie, 2010. (  Richard Jones / Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 18

    Un vizitator gustă o insectă în timpul unui eveniment special dedicat mâncătorilor de insecte, la Grădina Zoologică din Praga, sâmbătă, 14 august 2010. (  Isifa Image Service / Rex Features / Guliver  )

  • 19

    Mai multe insecte gătite sunt expuse spre vânzare într-o piaţă stradală din apropierea străzii Wangfujing, în Beijing, China, marţi, 12 octombrie 2010. (  Paul Grover / Rex Features / Guliver  )

  • 20

    Un măr caramelizat cu viermi poate fi văzut în restaurantul Hotlix din Pismo Beach, California, sâmbătă, 16 ianuarie 2010. În meniul restaurantului se găsesc diverse dulciuri pe bază de insecte, de la acadele cu viermi, la scorpioni în ciocolată. (  Barry Bland / Barcroft Media / Getty Images / Guliver  )

  • 21

    O salată love-bug, ce conţine lăcuste şi greieri, este prezentată în restaurantul Archipelago, unde insectele sunt folosite ca ingrediente, în Londra, Marea Britanie, joi, 1 septembrie 2011. (  Paul Grover / Rex Features / Guliver  )

  • click aici pentru a o vedea
    22

    Un purceluş de guineea este tranşat într-un restaurant specializat în prepararea cărnurilor exotice. În timp ce Marea Britanie şi Europa sunt afectate de scandalul cărnii de cal, chinezii se întreabă unde este problema. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 23

    Diverse delicatese pe bază de gândaci pot fi văzute la o petrecere culinară, în Tokyo, iunie, 2010. (  Richard Jones / Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 24

    Două femei privesc de aproape păianjenii, scorpionii şi miriapodele vândute la un stand cu mâncare, în oraşul Xian din provincia Shanxi din vestul Chinei, joi, 24 ianuarie 2008. (  AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    25

    Capete şi picioare de câini sunt adunate într-o grămadă după sacrificarea lor, în Dazhai, China. În timp ce Marea Britanie şi Europa sunt afecatate de scandalul cărnii de cal, chinezii se întreabă unde este problema. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 26

    O turistă chineză din Shanghai mănâncă scorpioni pe băţ, vânduţi alături de viermi de mătase şi căluţi de mare într-o piaţă stradală din Beijing, miercuri, 23 iulie 2008. (  Mark Ralston / AFP  )

  • 27

    Şopârle, scorpioni şi gândaci sunt expuşi pentru vânzare la un stand cu mâncare aflat pe strada comercială Wangfujing din Beijing, marţi, 17 ianuarie 2013. (  Mark Ralston / AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    28

    Un câine este expus spre vânzare într-o piaţă de câini din sudul Chinei. În timp ce Marea Britanie şi Europa sunt afectate de scandalul cărnii de cal, chinezii se întreabă unde este problema. (  Sinopix / Rex Features / Guliver  )

  • 29

    Un penis de şarpe poate fi văzut la unul din restaurantele ‘Strong in Pot’s’ aflat pe strada Xihai din Beijing, luni, 4 aprilie 2006. Specialităţile ‘Strong in Pot’s’ sunt reprezentate de varietăţi de penisuri de animale precum şi hot pot-uri cu o mulţime de ingrediente şi penisuri fierte. (  Pan Songgang / ChinaFotoPress / Getty Images / Guliver  )

  • 30

    Acadele cu scorpioni, viermi şi greieri pot fi văzute în restaurantul Hotlix din Pismo Beach, California, sâmbătă, 16 ianuarie 2010. În meniul restaurantului se găsesc diverse dulciuri pe bază de insecte, de la acadele cu viermi, la scorpioni în ciocolată. (  Barry Bland / Barcroft Media / Getty Images / Guliver  )

  • 31

    Un aperitiv 'Cremeux de mais, fois gras et croustillant de grillons au sarrasin' (cremă de porumb cu greieri), preparat de bucătarul francez David Faure, poate fi văzut în restaurantul acestuia ‘Aphrodite’, în Nisa, joi, 2 mai 2013. Greierii şi viermii produşi pentru consum costă până la 1250 de euro/kg. (  Didier Baverel / Getty Images / Guliver  )