46
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Actriţa franceză Lea Seydoux (S) îl sărută pe regizorul franco-tunisian Abdellatif Kechiche (C), lângă actriţa Adele Exarchopoulos, după ce acesta a primit premiul Palme D’Or pentru filmul ‘Blue is the Warmest Colour’, în timpul ceremoniei de închidere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Alberto Pizzoli / AFP  )

  • 2

    O fotografie realizată în Cannes, marţi, 14 mai 2013, înfăţişează posterul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, văzut printr-o frunză de palmier, înaintea începerii acestuia. (  Loic Venance / AFP  )

  • 3

    Preşedintele juriului, Steven Spielberg (S), directorul artistic al Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Fremaux, şi membrii juriului, Nicole Kidman şi Cristian Mungiu, participă la ceremonia de deschidere şi premiera filmului ‘Marele Gatsby’, în timpul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 15 mai 2013. (  Michael Buckner / WireImage / Guliver  )

  • 4

    Actorul american Leonardo DiCaprio îşi aşează papionul în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Marele Gatsby’, înaintea deschiderii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 15 mai 2013. (  Alberto Pizzoli / AFP  )

  • 5

    Actriţa chineză Zhang Yuqi pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Marele Gatsby’, înaintea deschiderii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 15 mai 2013. (  Loic Venance / Pool / AFP  )

  • 6

    Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake soseşte la proiecţia filmului ‘Inside Llewyn Davis’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 19 mai 2013. (  Alberto Pizzoli / AFP  )

  • 7

    Actriţa britanică Emma Watson pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘The Bling Ring’, prezentat în cadrul secţiunii Un Certain Regard a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, joi, 16 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 8

    Actriţa americană Eva Longoria pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘The Past’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, vineri, 17 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 9

    Actorul portorican Benicio Del Toro râde în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Jimmy P. Psychotherapy of a Plains Indian’, prezentat în competiţia Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 18 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 10

    Actorul chinez Wang Baoqiang (D) şi soţia sa, Ma Rong, sosesc la proiecţia filmului ‘Tian Zhu Ding’ (A Touch of Sin), prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 15 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 11

    Actorul american Leonardo DiCaprio gesticulează în timp ce se ridică de pe scaun, în timpul deschiderii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 15 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 12

    Modelul olandez Doutzen Kroes pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Jimmy P. Psychotherapy of a Plains Indian’, prezentat în cadrul competiţiei Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 18 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 13

    Marion Cotillard soseşte la proiecţia filmului ‘Blood Ties’, în timpul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Palatul Festivalurilor din Cannes, luni, 20 mai 2013. (  Vittorio Zunino Celotto / Getty Images / Guliver  )

  • 14

    Actriţa americană Eva Longoria pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Jimmy P. Psychotherapy of a Plains Indian’, prezentat în cadrul competiţiei Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 18 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 15

    Actriţa australiană şi membră a juriului secţiunii Film de lung metraj, Nicole Kidman (S), pozează alături de soţul său, cântăreţul australian de muzică country, Keith Urban, în timp ce sosesc la proiecţia filmului ‘Inside Llewyn Davis’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 19 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 16

    Actriţa franceză Alice Taglioni pozează în timpul unui şedinţe foto pentru filmul ‘Jeunes Talents – Adami’ (Young Talents - Adami), în cadrul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, luni, 20 mai 2013. (  Velery Hache / AFP  )

  • 17

    Actriţa americană Jane Fonda pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Inside Llewyn Davis’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 19 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 18

    Modelul ceh Petra Nemcova pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Behind the Candelabra’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 19

    Actorul american Michael Douglas pozează în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Behind the Candelabra’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 20

    Actorul american Alec Baldwin îşi sărută soţia, Hilaria Thomas, în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Seduced and Abandoned’, prezentat în afara competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 21

    Actorul francez Jamel Debbouze (sus) sare peste actorul Tewfik Jallab (S), regizorul Mohamed Hamidi (CS), actorul franco-algerian Fatsah Bouyahmed (CD) şi comicul Malik Bentalha (D) în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Ne Quelque Part’ (Homeland), prezentat în cadrul sesiunii speciale a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 22

    Actriţa americană Sharon Stone face cu mâna în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Behind the Candelabra’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 23

    Selita Banks soseşte la proiecţia filmului 'Blood Ties', în timpul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Teatrul Mare Lumier din Cannes, luni, 20 mai 2013. (  Vittorio Zunino Celotto / Getty Images / Guliver  )

  • 24

    Actriţa chineză şi membră a juriului secţiunii Un Certain Regard, Zhang Ziyi, face cu mâna în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Only God Forgives’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, miercuri, 22 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 25

    Comicul american Jerry Lewis zâmbeşte în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Max Rose’, prezentat în afara competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, joi, 23 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 26

    Actriţa americană Jessica Chastain pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Cleopatra’, prezentat în cadrul secţiunii Cannes Classics a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 27

    Actriţa australiană şi membră a juriului secţiunii Film de lung metraj, Nicole Kidman, pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Nebraska’, prezentat în cadrul competiţia celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, joi, 23 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 28

    Actriţa franceză Lea Seydoux (S) o sărută pe colega sa, Adele Exarchopoulos, în timp ce sosesc la proiecţia filmului ‘Blue is the Warmest Colour’ (La Vie d'Adele - Chapitre 1 & 2), prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, joi, 23 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 29

    Actriţa americană Sharon Stone vorbeşte de pe scenă în timpul celui de-al 20-lea eveniment anual ‘Cinematografia împotriva SIDA’, organizat de amfAR în cadrul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, joi, 23 mai 2013. (  Alberto Pizzoli / AFP  )

  • 30

    Regizorul Abdellatif Kechiche (C) pozează cu trofeul Palme d'Or, încadrat de actriţele franceze Lea Seydoux (S) şi Adele Exarchopoulos, în cadrul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Cristian Radu Nema / Mediafax Foto  )

  • 31

    Actriţa franceză Marion Cotillard gesticulează în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘The Immigrant’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, vineri, 24 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 32

    Actorul american Jeremy Renner face cu mâna în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘The Immigrant’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, vineri, 24 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 33

    Actriţa italiană Asia Argento gesticulează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Zulu’, prezentat în afara competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Anne-Christine Poujoulat / AFP  )

  • 34

    Actriţa franceză Marion Cotillard participă la o conferinţă de presă pentru filmul ‘The Immigrant’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, vineri, 24 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 35

    Actriţa franceză Emmanuelle Seigner (S) îl sărută pe soţul ei, regizorul Roman Polanski, în timpul unei şedinţe foto pentru filmul ‘Venus in Fur’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 25 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 36

    Actriţa franceză şi maestră de ceremonii a Festivalului de Film de la Cannes, Audrey Tautou, pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Venus in Fur’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 25 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 37

    Lara Nieto şi Adrian Brody participă la proiecţia filmului ‘Cleopatra’, prezentat în cadrul secţiunii Cannes Classics a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Dave J Hogan / Getty Images / Guliver  )

  • 38

    Actriţa australiană şi membră a juriului secţiunii Film de lung metraj, Nicole Kidman, pozează în timp ce soseşte la proiecţia filmului ‘Venus in Fur’, prezentat în cadrul competiţiei celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, sâmbătă, 25 mai 2013. (  Loic Venance / AFP  )

  • 39

    Actriţa franceză şi maestră de ceremonii a Festivalului de Film de la Cannes, Audrey Tautou, vorbeşte pe scena celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în timpul ceremoniei de închidere, în Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Antonin Thuillier / AFP  )

  • 40

    Actriţa franceză Berenice Bejo reacţionează după ce a primit premiul pentru interpretare feminină în timpul ceremoniei de închidere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, în Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )

  • 41

    Modelul Petra Nemcova participă la premiera filmului 'Behind The Candelabra', în timpul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Teatrul Mare Lumier din Cannes, marţi, 21 mai 2013. (  Gareth Cattermole / Getty Images / Guliver  )

  • 42

    Actriţa Asia Argento participă la premiera filmului 'Zulu' şi la ceremonia de incheiere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Palatul Festivalurilor din Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Neilson Barnard / Getty Images  )

  • 43

    Actriţa Uma Thurman participă la premiera filmului 'Zulu' şi la ceremonia de incheiere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Palatul Festivalurilor din Cannes, duminică, 26 mai 2013. Imagine procesată cu ajutorul filtrelor digitale. (  Francois Durand / Getty Images / Guliver  )

  • 44

    Actriţele Lea Seydoux şi Adele Exarchopoulos sunt prezente pe scenă la premierea filmului ‘Blue is the Warmest Colour’ (La Vie D'adele), care a primit trofeul Palme D’Or, în timpul ceremoniei de închidere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Palatul Festivalurilor din Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Pascal Le Segretain / Getty Images / Guliver  )

  • 45

    Membra juriului secţiunii Un Certain Regard, Zhang Ziyi (D), acordă regizorului Anthony Chen trofeul Palme D’Or pentru filmul 'Ilo Ilo', în timpul ceremoniei de închidere a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, la Palatul Festivalurilor din Cannes, duminică, 26 mai 2013. (  Pascal Le Segretain / Getty Images / Guliver  )

  • 46

    Mai mulţi muncitori desfăşoară un poster gigant al celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes care reproduce o fotografie veche de 50 de ani ce îi înfăţişează pe actorii Paul Newman şi Joanne Woodward sărutându-se, în Cannes, luni, 13 mai 2013. (  Valery Hache / AFP  )