7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Simona Halep pozează cu trofeul, la finalul meciului cu australianca Samantha Stosur, din turneul circuitului WTA, în Sofia, duminică, 3 noiembrie 2013. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )

  • 2

    Angajaţii din sănătate protestează, în Bucureşti, sâmbătă, 2 noiembrie 2013. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 3

    Membrii echipelor de rugby Arlechinii Bucureşti şi Dracula Old Boys, în costume tradiţionale de Halloween, dispută un meci demonstrativ pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, joi, 30 octombrie 2013. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 4

    Activişti ce se opun proiectului de exploatare auriferă de la Roşia Montană participă la un moment de reculegere pentru victimele accidentului ecologic de la Certej, in faţa Ministerului Mediului din Bucureşti, miercuri, 30 octombrie 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 5

    O mireasă urmareşte meciul Corona Braşov - Steaua Bucureşti, din etapa a XIII-a a Ligii I, disputat în Braşov, sâmbătă, 2 noiembrie 2013. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 6

    O iapă, ce a fost maltratată de stăpânul său, stă în spatele unui bloc din sectorul 5 din Bucureşti, marţi, 29 octombrie 2013. Un echipaj al secţiei 19 de Poliţie s-a autosesizat cu privire la cazul unui cal, maltratat şi cu urme de violenţă pe corp, căzut în mijlocul străzii, în cartierul Rahova din Bucureşti. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Cristian Tănase (S), de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu un jucător de la Corona Brasov, în timpul meciului din etapa a XIII-a a Ligii I, disputat în Braşov, sâmbătă, 2 noiembrie 2013. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )