7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O tânără aprinde lumânări în memoria victimelor Revoluţiei, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, sâmbătă, 21 decembrie 2013. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Trei copii din Ansamblul Andantino al Cercului Militar Naţional îşi acoperă urechile, în timpul aterizării elicopterului IAR-330 Puma, în care soseşte un bărbat care îl întruchipează pe Moş Crăciun, la Baza 90 Transport Aerian, din Otopeni, marţi, 17 decembrie 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, participă la un eveniment în cadrul căruia Moş Crăciun împarte cadouri copiilor găzduiţi de Centrul pentru copii cu dizabilităţi "Domniţa Bălaşa", aşezământ social aflat în grija personalului Aparatului Central al MAI, la sediul MAI, în Bucureşti, vineri, 20 decembrie 2013. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Persoane participă la comemorarea a 24 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989, în Cimitirul Eroilor din Timişoara, marţi, 17 decembrie 2013. (  Sebastian Tătaru / Mediafax Foto  )

  • 5

    O femeie ţine un moment de reculegere la mormântul unei rude decedate în timpul Revoluţiei din 1989, la Cimitirul Eroii Revoluţiei din Bucureşti, sâmbătă, 21 decembrie 2013. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Un copil participă la Alaiul Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă, organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă al judeţului Buzău, la Buzău, joi, 19 decembrie 2013. (  Ciprian Sterian / Mediafax Foto  )

  • 7

    Florin Gardoş (D), de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Yazalde Gomes (S), de la Astra Giurgiu, în timpul meciului din etapa a XIX-a a Ligii I, disputat în Bucureşti, miercuri, 18 decembrie 2013. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )