7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O tânără se fotografiază lângă un avion C-130 Hercules, în timpul Zilei Porţilor Deschise, organizată la Baza 90 Transport Aerian cu ocazia aniversării a 10 ani de la aderarea României la NATO, în Otopeni, judeţul Ilfov, miercuri, 2 aprilie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    O femeie, care participă la "Marşul Regal - Monarhia pentru viitor", vorbeşte la telefon, în Bucureşti, sâmbătă, 5 aprilie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 3

    O femeie priveşte demonstranţii care participă la "Marşul Regal - Monarhia pentru viitor", organizat de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, în Bucureşti, sâmbătă, 5 aprilie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 4

    Connect-R cântă pe scena premiilor ZUMA, în Bucureşti, joi, 3 aprilie 2014. (  Dragoş Savu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un bărbat sărută mâna Elenei Udrea, în timpul unui flashmob în care Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii la alegerile Europarlamentare, în centrul vechi din Bucureşti, vineri, 4 aprilie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 6

    O tânără reacţionează în timpul unei bătăi cu perne, organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Bătăii cu Perne, în Bucureşti, sâmbătă, 5 aprilie 2014. Aproximativ 200 de persoane s-au bătut cu perne, sâmbătă după-amiază pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, în timpul Zilei Internaţionale a Bătăii cu Perne. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Un sportiv concurează într-o probă a Campionatului Naţional de Nataţie Seniori şi Juniori, în Bacău, miercuri, 2 martie 2014. (  Dan Duţă / Mediafax Foto  )