7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Lucrări de reabilitare se desfăşoară în Piaţa Unirii din Timişoara, luni, 12 mai 2014. Piaţa Unirii se află în reabilitare, în cadrul unui proiect de modernizare a Centrului Istoric al municipiului. În urma proiectului, în valoare de peste 50 milioane de lei, zece străzi vor deveni pietonale. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 2

    Un bărbat, participant la Revoluţia din 1989, protestează în Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului, în Bucureşti, luni, 12 mai 2014. Revoluţionarii cer respectarea Legii 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Gigi Becali se roagă la mormântul mătuşii sale şi al familiei, la cimitirul din Pipera, luni, 12 mai 2014. Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a ieşit, luni, după ora 8.00, din Penitenciarul Poarta Albă, fiind obligat să se întoarcă marţi dimineaţa, la expirarea celor 24 de ore de permisie. (  Alexandru Hojda / Mediafax Foto  )

  • 4

    Persoane se deplasează cu dificultate în timpul unei ploi torenţiale, în Timişoara, miercuri, 14 mai 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un spectacol poate fi văzut în timpul "Festivalului Luminii", organizat de Cercetaşii României, în Parcul Poporului din Timişoara, sâmbătă, 17 mai 2014. (  Sebastian Tătaru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Doi zimbri se bat la scurt timp de la eliberare, pentru stabilirea ierarhiei în cadrul turmei, în Armeniş, sâmbătă, 17 mai 2014. Zimbrii provin din câteva rezervaţii din Europa şi au fost lăsaţi în sălbăticie în Banat, în cadrul unui proiect al Rewilding Europe şi WWF-România care vor să repopuleze zona cu cele mai mari mamifere terestre de pe continent. (  Silviu Matei / Mediafax Foto  )

  • 7

    Un pompier intervine în timpul meciului Botev Plovdiv - PFC Ludogorest Razgrad, disputat în Burgas, Bulgaria, joi, 15 mai 2014. Ludogorets Razgrad a câştigat Cupa Bulgariei, după ce a învins în finală pe Botev Plovdiv, scor 1-0. (  Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto  )