7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un bărbat, membru al sindicatului "Cartel Alfa" protestează, în Piată Victoriei din Bucureşti, marţi, 7 octombrie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Sportivul extrem Flaviu Cernescu traversează, pe o coardă de slackline lată de 2 cm, distantă dintre acoperişul Hotelului Timişoara şi cel al Teatrului Naţional, în timpul filmării primei secvenţe a documentarului "Transylvania Dragon sau Balaurul din Transilvania", regizat de Sabin Dorohoi, vineri, 10 octombrie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 3

    Incidente între suporteri ai naţionalei României şi oamenii care asigură ordinea, în meciul cu selecţionata Ungariei, din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, pe Arena Naţională, în Bucureşti, sâmbătă, 11 octombrie 2014. (  Alexandru Hojda / Mediafax Foto  )

  • 4

    Echipajul Gabriel Miclăuşu / Marius Popescu participă la Sibiu Rally Challenge, vineri, 10 octombrie 2014. (  Attila Szabo / Mediafax Foto  )

  • 5

    Suporteri ai naţionalei de fotbal a Ungariei sosesc în Gara Băneasa, sâmbătă, 11 octombrie 2014. Suporterii unguri au venit la Bucureşti cu trenul, pentru meciul de fotbal România-Ungaria şi au fost duşi de la gara direct la stadion, cu 15 autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), în care vor fi şi jandarmi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 6

    O femeie, care se fereşte de ploaie cu o haină din echipamentul SMURD, pleacă de la sediul MAI, după ce a participat la ceremonia de sărbătorire a 10 ani de operare aero-medicală SMURD, în Bucureşti, marţi, 7 octombrie 2014. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 7

    Răzvan Raţ, de la naţionala României, luptă pentru balon în meciul cu Ungaria, din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, pe Arena Naţională, în Bucureşti, sâmbătă, 11 octombrie 2014. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )