7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Câteva sute de credincioşi aparţinând mai multor culte religioase participă la Marşul Învierii, la Timişoara, luni, 13 aprilie 2015. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 2

    Un cioban care traversează cu turma sa de oi zona de desfăşurare a exerciţiului de alertare ordonat de către ministrul apărării naţionale este privit de militari români din cadrul Diviziei 2 Infanterie "Getica", în comuna Smârdan, judeţul Galaţi, miercuri, 15 aprilie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Actriţa Sânziana Tarta evoluează în spectacolul - eveniment "Maria de Buenos Aires", pe muzica lui Astor Piazzolla, libretul Horacio Ferrer, în regia Adei Lupu, realizat de Teatrul Naţional din Timişoara, sâmbătă, 18 aprilie 2015. Spectacolul a încheiat The Art of Ageing 1st European Theatre and Science Festival, eveniment care a avut loc în perioada 16 – 18 aprilie în Timişoara, în cadrul Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Româneşti. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un tânăr este aruncat în aer, cu prilejul ritualului “Aruncarea în ţol”, eveniment organizat de Uniunea Junilor din Scheii Braşovului si Braşovul Vechi, în Piaţa Unirii (Prund), Braşov, vineri, 17 aprilie 2015. "Aruncarea-n ţol", realizată prin intermediul Grupului Junilor Tineri, face parte din serbările tradiţionale ale Junilor din perioada Săptămânii Luminate, fiind la origine un vechi ritual de confirmare şi de iniţiere în ceata de feciori. (  Robert Frunzescu / Mediafax Foto  )

  • 5

    O fetiţă îmbrăţişează personajul Minnie Mouse, cu ocazia conferinţei de presă organizate înaintea spectacolului muzical Disney Live! Mickey's Music Festival, în Bucureşti, miercuri, 15 aprilie 2015. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 6

    Ioana Toma protestează în curtea primăriei din comuna Cilibia, judeţul Buzău, miercuri, 15 aprilie 2015. Ioana Toma, un crescător de oi din comuna Cilibia, a protestat cu 500 de oi în faţa primăriei din localitate faţă de refuzul primarului Ion Enache de a-i concesiona o bucată din islazul comunal. (  Ciprian Sterian / Mediafax Foto  )

  • 7

    Jugurtha Hamroun, de la Oţelul Galaţi, luptă pentru balon în meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXV-a a Ligii I, în Cluj, marţi, 7 aprilie 2015. (  Dan Tăuţan / Mediafax Foto  )