15
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti, se bucură la finalul meciului cu Chelsea Londra, contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Mircea Roşca / Mediafax Foto  )

  • 2

    Lukasz Szukala de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Fernando Torres de la Chelsea Londra, în timpul meciului contând pentru prima manşă a optimilor de finala ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Mircea Roşca / Mediafax Foto  )

  • 3

    Rusescu de la Steaua Bucureşti şi Bertrand de la Chelsea, luptă pentru balon la faza în urma căreia se dictează penalti pentru Steaua, in timpul meciului din prima manşă a optimilor de finală ale Europa League, în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )

  • 4

    Raul Rusescu, de la Steaua Bucureşti, se bucură la finalul meciului cu Chelsea Londra, contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Raul Rusescu, de la Steaua Bucureşti, se bucură de marcarea unui gol, în timpul meciului cu Chelsea Londra, contând pentru prima manşă a optimilor de finala ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto  )

  • 6

    Suporterii echipei Steaua Bucureşti se bucură de câştigarea meciului cu Chelsea Londra, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Tiberiu Crişan / Mediafax Foto  )

  • 7

    Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Fernando Torres de la Chelsea Londra, în timpul meciului contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 8

    Mijlocaşul belgian al echipei Chelsea, Eden Hazard luptă pentru balon cu jucătorul Stelei, Alexandru Bourceanu, în timpul meciului contând pentru optimile de finală ale Europa League, în Londra, joi 14 martie 2013. (  Ben Stansall / AFP  )

  • 9

    Raul Rusescu de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Ryan Bertrand de la Chelsea Londra, în timpul meciului contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 10

    Raul Rusescu de la Steaua Bucureşti, reactionează dupa ce a fost faultat în careu de către Ryan Bertrand de la Chelsea Londra, în timpul meciului din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )

  • 11

    Adrian Popa, de la Steaua Bucureşti, preia o pasă, în timpul meciului cu Chelsea Londra, contând pentru prima manşă a optimilor de finala ale Ligii Europa, disputat în Bucureşti, joi, 7 martie 2013. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )

  • 12

    Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu încearcă să apere un penalty executat de atacantul echipei Chelsea, Fernando Torres, în timpul meciului contând pentru optimile de finală ale Europa League, în Londra, joi 14 martie 2013. (  Ben Stansall / AFP  )

  • 13

    Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu se izbeşte de coechipierul sau Lukasz Szukala, în încercarea de a respinge un balon, în timpul meciului contând pentru optimile de finală ale Europa League, în Londra, joi 14 martie 2013. (  Ben Stansall / AFP  )

  • 14

    Raul Rusescu, de la Steaua Bucureşti, este dezamăgit la finalul meciul cu Chelsea Londra, din a doua manşă a optimilor de finala ale Ligii Europa, pe arena Stamford Bridge, la Londra, joi, 14 martie 2013. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )

  • 15

    Tehnicianul formaţiei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, discută cu jucatorii săi, la finalul meciul cu Chelsea Londra, din a doua manşă a optimilor de finala ale Ligii Europa, pe arena Stamford Bridge, la Londra, joi, 14 martie 2013. (  Răzvan Lupică / Mediafax Foto  )