7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Diana, opt ani, priveşte prin geamul Centrului de Zi pentru Copii, condus de Asociaţia Lumină pentru Romi, în Boldeşti-Scăeni, Prahova, miercuri, 8 mai 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Ina, doi ani şi opt luni, pozează în timpul unui eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Europei, în staţia de metrou de la Piaţa Romană, redenumită pentru o zi "Franţa", în Bucureşti, vineri, 9 mai 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, susţine o conferinţă de presă, la Baza Pro Rapid, în Bucureşti, vineri, 9 mai 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un militar, care joacă rolul unui insurgent, participă la exerciţiul "Dihorul 2014", pe terenul de instrucţie Ghencea, din Bucureşti, miercuri, 7 mai 2014. Exercitiul “Dihorul 14”, de instrucţie tactică în teren, foloseşte un scenariu fictiv de căutare a unui obiectiv unde se presupune ca se află un lider insurgent. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un reprezentant al Irlandei dansează, în timpul primei ediţii a evenimentului "Piaţa Statelor Membre ale Uniunii Europene", organizat de Biroul de Informare al Parlamentului European şi Centrul InfoEuropa, cu ocazia Zilei Europei, în Bucureşti, duminică, 11 mai 2014. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )

  • 6

    Cosmin Vâtcă, portarul echipei Gaz Metan Mediaş, reacţionează la finalul meciului cu Dinamo Bucureşti, din etapa a XXXII-a a Ligii I, disputat în Mediaş, sâmbătă, 10 mai 2014. (  Dan Tăuţan / Mediafax Foto  )

  • 7

    Imagine din timpul meciului de oina dintre echipele Straja Bucureşti (echipament roşu) şi Frontiera Tomis Constanţa (echipament albastru), contând pentru cea de-a doua ediţie a Cupei Regelui la Oina, desfăşurată pe stadionul de rugby Arcul de Triumf din Bucureşti, duminică, 11 mai 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )