7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O fetiţă aprinde lumânări cu ocazia unui eveniment de comemorare a bebeluşilor şi copiilor, pe scările Cercului Militar Naţional din Bucureşti, miercuri, 15 octombrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis, participă la evenimentul "Investiţia în sănătate – o investiţie în viitor", sub egida sloganului electoral "România lucrului bine făcut", în Bucureşti, marţi, 14 octombrie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 3

    Olaru Nicolae, lider al unei reţele de traficanţi de droguri, acuzat de trafic cu cocaină, este dus la audieri, la sediul DIICOT din Timişoara, joi, 16 octombrie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 4

    Jucătorii şi suporterii echipelor de fotbal ale Serbiei şi Albaniei au un conflict la mijlocul terenului, în timpul meciului din preliminariile Euro-2016, în Belgrad, marţi, 14 octombrie 2014. O dronă cu un drapel (care reprezenta o hartă cu "Marea Albanie", un proiect naţionalist care are ca scop reunirea în cadrul aceluiaşi stat a comunităţilor albaneze din Albania, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Grecia şi cea din sudul Serbiei) a fost lansată deasupra arenei şi a provocat furia jucătorilor sârbi. Ştefan Mitrovici a reuşit să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală, iar fanii au intrat pe teren. Meciul a fost întrerupt în minutul 41, din cauza incidentelor, la scorul de 0-0, iar apoi a fost suspendat definitiv. (  Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto  )

  • 5

    Persoane se îmbrâncesc în încercarea de a lua bormaşini puse la vânzare la preţ redus, în magazinul Brico Dépôt Militari, cu ocazia deschiderii oficiale a acestuia, în Chiajna, judeţul Ilfov, pe autostrada A1, vineri, 17 octombrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 6

    Un câine poate fi văzut la Expoziţia Canină CACIB, în Arad, duminică, 19 octombrie 2014. (  Ciprian Hord / Mediafax Foto  )

  • 7

    Jucătorii Nicolae Stanciu, de la Steaua Bucureşti, şi Justin Junior Mengolo, de la Universitatea Cluj, cad în timpul meciului din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, disputat în Bucureşti, duminică, 19 octombrie 2014. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )