7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O studentă din Caminul 12 al Complexului Studenţesc din Timişoara filmează de la geam incendiul izbucnit într-un restaurant din Complex, vineri, 16 ianuarie 2015. Pompierii au intervenint cu şapte autospeciale pentru stingerea incendiului, iar o femeie de 60 de ani, care a inhalat fum, a fost evacuată din clădire şi transportată la spital. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 2

    Pancarte cu mesajul "Încă o taxă şi ... mă duc! Je suis Ponta" sunt prinse de un gard folosit de Jandarmerie pentru a împrejmui un protest organizat împotriva suprataxării, organizat în faţa Ministerului Finanţelor Publice din Bucureşti, vineri, 16 ianuarie 2015. Opt persoane au participat, vineri după-amiaza, în faţa Ministerului Finanţelor Publice, la un protest împotriva suprataxării. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Militari participă la ceremonia prilejuită de sosirea în ţară şi predarea către Forţele Aeriene Române a ultimei aeronave (a şaptea) de tip C-27J Spartan, în Otopeni, luni, 12 ianuarie 2015. (  Dragoş Savu / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un angajat Luxten scoate o instalaţie de iluminat de sărbători dintr-un copac, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, 16 ianuarie 2015. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 5

    Ministrul Transporturilor, Ioan Rus prezintă priorităţile infrastructurii rutiere pentru perioada 2015-2016, la ministerul Transporturilor, în Bucureşti, marţi, 13 ianuarie 2015. (  Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto  )

  • 6

    Preşedintele Klaus Iohannis îi primeşte pe liderii partidelor politice la Palatul Cotroceni pentru semnarea acordului politic cu scopul asigurării, în 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apărării Naţionale, în Bucureşti, marţi, 13 ianuarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 7

    Raluca Iuliana Agrigoroaiei, de la HCM Roman, este faultată de o adversară de la SCM Craiova, în meciul de handbal din Liga Naţională, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova, duminică, 18 ianuarie 2015. (  Bogdan Dănescu / Mediafax Foto  )