30
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Muncitori zilieri distribuie furaje oferite de Fundaţia Vier Pfoten pentru animalele sinistraţilor din satul Vanaspatti, statul Bihar, India, marţi, 18 septembrie 2007. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 2

    Cai sălbatici în Pădurea Letea din Delta Dunării, sâmbătă, 24 octombrie 2009. Fundaţia pentru Protecţia Animalelor Vier Pfoten a pornit în anul 2009 un proiect de salvare a aproximativ 3000 de cai sălbatici din pădurea Letea, singura populaţie de cai sălbatici din Europa. În anii anteriori, caii din pădurea Letea au fost prinşi şi omorăţi în abatoare de către firme de comercializare a cărnii, cu acordul autorităţilor locale. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 3

    Localnicii trec pe o şosea inundată din localitatea Katol, satul Bihar, India, duminică, 26 august 2007. Statul Bihar, aflat în nordul Indiei, a fost cel mai afectat de inundaţiile cauzate de anotimpul musonic. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 4

    Localnici aşteaptă să primească hrană pentru cămile de la Fundaţia Vier Pfoten în Giza / Cairo luni, 28 martie 2011. După demisia preşedintelui Mubarak, Egiptul se confruntă cu cea mai cruntă lipsă de turişti din istorie. Dacă în lunile ianuarie-februarie 2010 numărul vizitatorilor depăşea un milion, anul acesta cifrele se ridică la câteva sute pe zi. Numai în zona piramidelor, aproximativ 8000 de oameni trăiesc din turism folosind cai şi cămile. Statistici neoficiale arată că, în numai două săptămâni, aprox. 350 de animale au murit din lipsă de hrană sau bolnave, pentru că stăpânii lor nu au mai avut bani să le îngrijească. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 5

    Corturi pentru sinistraţi sunt aşezate în tabăra de sinistraţi din Minapur, în India, luni, 27 august 2007. Ploile torenţiale din anotimpul musonic au provocat, în estul Indiei, cele mai grave inundaţii din ultimele trei decenii. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 6

    Octavian, un leu care urmează să fie transferat în Africa de Sud, stă în cuşca sa de la Grădina Zoologică din Tecuci, miercuri, 11 martie 2009. Fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten a tranferat trei lei de la Grădina Zoologică din Tecuci în Lionsrock Big Cat Santuary din Africa de Sud. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 7

    Sarah, Connie, Anna, Kiara şi Xena, cinci dintre leii transferaţi din Europa în Africa de Sud, stau în sanctuarul pentru feline mari Lionsrock, duminică, 18 noiembrie 2007. Fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten a transferat în data de 16 noiembrie doi lei din România, confiscaţi de la fotografii ambulanţi şi zece lei dintr-un fost parc safari austriac, în rezervaţia Lionsrock din Africa de Sud. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 8

    Pakistanezi stau la coadă pentru a primi ajutoare, aduse de Fundaţia pentru Protecţia Animalelor "Vier Pfoten", în satul Basti Saray din districtul Layyah, duminică, 29 august 2010. Vier Pfoten a împărţit, în mai multe sate afectate de inundaţiile din Pakistan, furaje pentru hrana a 10.000 de animale domestice. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 9

    Antilope impala se adapă într-un lac din Sondelani Game Ranch (600 km depărtare de Harare, capitala statului Zimbabwe), duminică, 23 august 2009.

  • 10

    Bivoli în Sondelani Game Ranch (600 km depărtare de Harare, capitala statului Zimbabwe) sâmbătă, 29 august 2009. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 11

    Doi elefanţi fac o baie de praf în Sondelani Game Ranch (600 km de Harare, capitala statului Zimbabwe) joi, 27 august 2009. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 12

    Lily Dube şi strănepoata ei. Lily a fost profesoară în sat. Întreaga colibă e făcută şi decorată cu mâna ei. Satul Makwe, Zimbabwe, marţi, 13 iulie 2010. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 13

    O fetiţă ţine în braţe un căţel, în timp ce activişti VIER PFOTEN vaccinează câini şi distribuie furaje pentru animale la ferma localnicilor din Bintuan Island, Filipine, 1 decembrie 2013. Fundaţia VIER PFOTEN a demarat un proiect pentru a ajuta animalele domestice şi din ferme, după ce ciclonul Haiyan a lovit insulele din Pacific. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 14

    Un armăsar se impune într-un grup de cai la o fermă din satul Urleasca, sâmbătă, 27 august 2011. 54 de cai sălbatici din pădurea Letea, Delta Dunării, au fost salvaţi în luna mai 2011 de către membrii Fundaţiei Vier Pfoten cu ajutorul poliţiei din localitatea Ianca, judeţul Brăila, în timp ce erau transportaţi ilegal către un abator pentru a fi sacrificaţi. După trei luni de carantină, îngijire şi tratament medical, primit de la Vier Pfoten şi voluntari în ferma din Urleasca, 22 din cei 41 de cai rămaşi în viaţă au fost readuşi duminică, 28 august, în Grindul Letea. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 15

    Doi pui de urs se joacă, în Plavic Zoo, Serbia, 15 mai 2014. Tara, History şi Sleepy - trei pui de urs, în vârstă de aproximativ cinci luni - au fost descoperiţi de poliţiştii din satul Culije, din sudul Serbiei, aproape de graniţa cu Muntenegru. Autorităţile sârbe au solicitat ajutorul organizatiei VIER PFOTEN şi, pentru că în Serbia nu există un sanctuar pentru puii de urs, VIER PFOTEN a decis să-i aducă la centrul din Harghita, România. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 16

    În satele din Zimbabwe, bucătăria este coliba rotundă, făcută din lut şi cu acoperiş din paie. Principala sursă de lumină este uşa, aşa încât oricine intră se poate bucura de umbra şi răcoarea dinăuntru. Pe lângă gătit, aici se desfăşoară majoritatea activităţilor casnice. Aceeaşi colibă e şi cameră de oaspeţi. Decorarea pereţilor defineşte gustul, starea materială şi grija proprietarului pentru casa lui. Oamenii se mândresc cu colibele lor şi pozează în faţa aparatului de fotografiat cu demnitate, în ciuda colapsului economic naţional, a sărăciei generale şi a şomajului cu care se confruntă de 30 de ani. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 17

    O femeie găteşte în curtea sa din satul Shado Khan, districtul Layyah, duminică, 28 august 2010. Ploile torenţiale musonice au declanşat inundaţii, considerate a fi cel mai mare dezastru natural care a lovit vreodată Pakistanul, afectând peste 17 milioane de oameni. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 18

    Doi localnici traversează cu vitele apa care a inundat satul Kot Sultan, din districtul Layyah, vineri, 27 august 2010. Ploile torenţiale musonice au declanşat inundaţii, considerate a fi cel mai mare dezastru natural care a lovit vreodată Pakistanul, afectând peste 17 milioane de oameni. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 19

    Copii din Jagatpur (aprox. 1300 km de New Delhi), statul Bihar, cară hrană pentru animale, miercuri, 29 august 2007. Statul Bihar, aflat în nordul Indiei, la graniţa cu Nepal, a fost cel mai grav afectat de inundaţiile survenite anul acesta în urma anotimpului musonic. Peste 40.000 de locuinţe din 7000 de localităţi au fost distruse în întregime, 171 de persoane şi-au pierdut viaţa şi aprox. 400.000 au rămas fără adăpost. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 20

    Un localnic aşteaptă ca medicii echipei Vier Pfoten să îi tateze caii, sâmbătă, 26 februarie 2011. După demisia preşedintelui Mubarak, Egiptul se confruntă cu cea mai cruntă lipsă de turişti din istorie. Dacă în lunile ianuarie-februarie 2010 numărul vizitatorilor depăşea un milion, anul acesta cifrele se ridică la câteva sute pe zi. Numai în zona piramidelor, aproximativ 8000 de oameni trăiesc din turism folosind cai şi cămile. Statistici neoficiale arată că, în numai două săptămâni, aprox. 350 de animale au murit din lipsă de hrană sau bolnave, pentru că stăpânii lor nu au mai avut bani să le îngrijească. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 21

    Pat Metheny concertează la Sala Palatului, în Bucureşti, marţi, 25 octombrie 2011. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 22

    Milena, o ursoaică oarbă în vârstă de 30 de ani, este fotografiată cu lanţ şi belciug împreună cu familia Lazarevici, stăpânii săi, în Pozarevac, o localitate aflată la 50 km de Belgrad, Serbia, luni, 26 ianuarie 2009. Fundaţia pentru protecţia animalelor, Vier Pfoten, a transferat ultimii trei urşi dansatori din Serbia în Bulgaria, la Dancing Bears Park din Belitsa. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 23

    Femei care muncesc cu ziua traversează apa adunată în urma inundaţiilor musonice, pentru a culege orez. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 24

    Radja, o femela tigru în vârstă de nouă ani, stă în cuşca de transport, în Weilburg (90 km de Frankfurt), 4 noiembrie 2013. Fundaţia Vier Pfoten a transferat şase tigri de la un circ ambulant din Germania la Lionsrock Big Cat Sanctuary în South Africa. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 25

    Un câine poate fi văzut în zonele inundate din Obranovac, Serbia, 26 mai 2014. VIER PFOTEN a fost solicitată oficial de guvernul de la Belgrad să intervină, imediat după dezastrul provocat de inundaţii. Misiunea se desfăşoară în strânsă colaborare cu ministerul sârb al Agriculturii şi Facultatea de medicină veterinară din Belgrad. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 26

    Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers (Vlady Cnejevici - voce, clape, bass, key-drums şi Teo Boar - voce, chitară) susţin un concert, în Bucureşti, joi, 17 octombrie 2013. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 27

    Cai sălbatici pot fi văzuţi în Padurea Letea, Delta Dunării, sâmbătă, 24 octombrie 2009. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 28

    Muncitori zilieri descarcă nisip din barci, lângă podul Mahatma Gandhi Setu din Patna, capitala statului Bihar, marţi, 4 septembrie 2007. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 29

    Artişti ai circului Magyar Nemzeti Cirkusz din Ungaria susţin un număr de dresură de elefant pe scena din Parcul Titan din Bucureşti, sâmbătă, 28 iunie 2008. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )

  • 30

    Un pui de leu stă în cuşca în care urmează sa fie transportat de la Grădina Zoologica din Brăila, miercuri, 4 iunie 2008. Fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten transferă nouă pui de leu din Brăila, un mascul adult din Braşov şi un pui de tigru din Hunedoara în Africa de Sud, la Lionsrock, rezervaţia care aparţine fundaţiei. (  Mihai Vasile / Mediafax Foto  )