7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un sobor de preoţi participă la procesiunea cu moaştele Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu, la Catedrala Arhiepiscopala din Galaţi, miercuri, 26 noiembrie 2014. (  Ovidiu Iordachi / Mediafax Foto  )

  • 2

    Militari din cadrul forţelor terestre aşteaptă începerea repetiţiilor pentru parada militară, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, pe Bulevardul Libertăţii din Bucureşti, sâmbătă, 29 noiembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 3

    Militarii care vor participa la parada prilejuită de Ziua Naţională a Românie participă la un antrenament pe terenul din zona Ghencea, în Bucureşti, miercuri, 26 noiembrie 2014. (  Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un muncitor lucrează pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti, joi, 27 noiembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Katalin Rigo decorează turtă dulce, în Cluj, sâmbătă, 29 noiembrie 2014. "Rigo Turtă Dulce" este o întreprindere familială situată în Bonţida, judeţul Cluj, care produce şi comercializează turtă dulce din anul 1950. (  Mircea Roşca / Mediafax Foto  )

  • 6

    Barbaţi privaţi de libertate, din cadrul Penitenciarului Bucureşti Rahova, se pregătesc în culise, în prima zi a Festivalului MultiArt pentru Deţinuti, aflat la cea de a VI-a ediţie şi organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la Teatrul Nottara din Bucureşti, miercuri, 26 noiembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Andrei Marc, de la Ceahlăul Piatra Neamţ, se luptă pentru balon cu Cosmin Frăsinescu, de la CS U Craiova, în timpul meciului disputat în Craiova, sâmbătă, 29 noiembrie 2014. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )