48
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un membru al forţelor de securitate afgane stă de pază la intrarea în palatul prezidenţial din Kabul, marţi, 25 iunie 2013. Conform poliţiei afgane, toţi militanţii talibani care au atact palatul prezidenţial şi biroul CIA din Kabul au fost ucişi. (  Shah Marai / AFP  )

  • 2

    Un băiat iranian trage cu ochiul de după o cortină în timpul unei vizite a noului preşedinte ales, Hassan Rowhani, la mausoleul fondatorului Republicii Islamice Iran, ayatollahul Ruhollah Khomeini, în Teheran, duminică, 16 iunie 2013. (  Atta Kenare / AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    3

    Doi luptători rebeli răniţi se ascund de tirul lunetiştilor în timp ce aşteaptă sa fie evacuaţi de către camarazii lor, în timpul unor ciocniri cu forţele pro-guvernamentale, în cartierul Suleiman al-Halabi din Alep, joi, 20 iunie 2013. (  Abo Al-Nur Sadk / AFP  )

  • 4

    Un voluntar se odihneşte pe digul ridicat în apropierea râului Elba, în Magdeburg, estul Germaniei, duminică, 9 iunie 2013. (  Ronny Hartmann / AFP  )

  • 5

    Proprietarii de magazine folosesc o barcă pentru a se deplasa prin piaţa Tibetană din New Delhi, inundată de apele râului Yamuna, miercuri, 19 iunie 2013. (  Prakash Singh / AFP  )

  • 6

    Preşedintele american Barack Obama (S) şi prima doamnă Michelle Obama privesc marea din Uşa Fără de Întoarcere, în timpul vizitării Casei Sclavilor (Maison des Esclaves) de pe insula Goree, în apropiere de coasta Dakarului, joi, 27 iunie 2013. Obama şi familia sa au vizitat muzeul amenjat în locul în care sclavii africani erau ţinuţi înainte de a trece prin uşa care îi ducea la navele cu care erau transportaţi de pe continentul african. (  Saul Loeb / AFP  )

  • 7

    O femeie libaneză priveşte printre rămăşiţele unei ferestre distruse, în districtul Abra din oraşul sudic Sidon, în Liban, sâmbătă, 29 iunie 2013. Luptele din Abra au fost cele mai grave din Liban de la începerea conflicului din ţara învecinată, Siria. (  Mahmoud Zayyat / AFP  )

  • 8

    Poliţişti afgani stau de pază într-o clădire folosită de către militanţii islamişti pentru a ataca aeroportul din Kabul, luni, 10 iunie 2013. Toţi cei şapte militanţi care au lansat atacul au fost ucişi. (  Massoud Hossaini / AFP  )

  • 9

    Un protestatar stă pe un autobuz, în piaţa Taksim din Istanbul, joi, 6 iunie 2013. Mai multe proteste au fost organizate în Istanbul împotriva partidului aflat la conducere, brutalităţii poliţiei şi distrugerii parcului Taksim. (  Aris Messinis / AFP  )

  • 10

    Mii de persoane ascultă un discurs al premierului turc Recep Tayyip Erdogan, în timpul unui miting organizat în zona Kazlicesma din Istanbul, duminică, 16 iunie 2013. (  Stringer / AFP  )

  • 11

    Un artist stradal susţine un spectacol în piaţa Taksim din Istanbul, în timpul unei demonstraţii antiguvernamentale, marţi, 25 iunie 2013. (  Bulent Kilic / AFP  )

  • 12

    Protestatari palestinieni aruncă cu pietre în forţele de securitate israeliene în timpul ciocnirilor care au urmat unui protest organizat împotriva exproprierii de către statul Israel a pământurilor deţinute de palestinieni în satul Kfar Qaddum din apropierea oraşului ocupat Nablus, în Cisiordania, vineri, 28 iunie 2013. (  Jaafar Ashtiyeh / AFP  )

  • 13

    Un student pregăteşte un grătar pe o stradă din apropierea primăriei din Sao Paulo, în Brazilia, marţi, 18 iunie 2013. Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, a promis marţi că va asculta tinerii care participă la cele mai mari proteste din această ţară din ultimii 20 de ani, urmare a nemulţumirilor legate de costurile uriaşe ale organizării unor evenimente precum Cupa Mondială la fotbal. (  Miguel Schincariol / AFP  )

  • 14

    Un bărbat trece pe lângă flăcările produse de un cocktail molotov aruncat spre forţele de ordine de către studenţi, în timpul unui miting pentru îmbunătăţirea calităţii sistemului de educaţie publică, în Santiago, Chile, miercuri, 26 iunie 2013. (  Martin Bernetti / AFP  )

  • 15

    Un bărbat este lovit de jetul produs de un tun cu apă, în timpul ciocnirilor dintre scutieri şi demonstranţi, în Ankara, duminică, 15 iunie 2013. (  Adem Altan / AFP  )

  • 16

    Soldaţi sud-coreeni participă la o reconstituire a bătăliei de la Chuncheon, care a avut loc la începutul Războiului din Coreea (1950 – 1953), pentru a marca cea de-a 63-a aniversare, în Chuncheon, sâmbătă, 22 iunie 2013. (  Jung Yeon-Je / AFP  )

  • 17

    Doi sirieni merg pe o stradă distrusă de bombardamente, în centrul oraşului Deir Ezzor din nord-estul Siriei, joi, 27 iunie 2013. (  Ahmad Aboud / AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    18

    Bărbaţi somalezi transportă o persoană rănită în timpul unui atac al insurgenţilor Al-Shabaab, având legături cu Al-Qaeda, asupra bazei Naţiunilor Unite din Mogadishu, miercuri, 19 iunie 2013. (  Mohamed Abdiwahab / AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    19

    Membri ai forţelor de securitate afgane patrulează lângă o maşină în care se află corpurile unor presupuşi luptători talibani, după o ciocnire a acestora din urmă cu poliţiştii afgani, în provincia Ghazni, joi, 27 iunie 2013. (  Rahmatullah Alizada / AFP  )

  • 20

    O femeie care a fost jefuită îl fotografiază pe unul dintre hoţi, după ce acesta a fost arestat de poliţişti, în timp ce protestari anti-guvernamentali demonstrează în Rio de Janeiro, vineri, 28 iunie 2013. (  Vanderlei Almeida / AFP  )

  • 21

    Poliţişti kosovari, stropiţi cu vopsea, se ciocnesc cu demonstranţii în timpul unui protest împotriva ratificării unui acord cu Serbia, în faţa clădirii Parlamentului şi Guvernului din Kosovo, în Pristina, joi, 27 iunie, 2013. (  Armend Nimani / AFP  )

  • 22

    Preşedintele american Barack Obama îşi sterge transpiraţia de pe frunte în timpul unui discurs în cadrul căruia a făcut public planul său privitor la schimbările climatice, la Universitatea Georgetown din Washington, marţi, 25 iunie 2013. (  Alex Wong / Getty Images / AFP  )

  • 23

    Crin Antonescu ascultă un discurs în timpul recepţiei organizate de British Council, instituţie ce a aniversat 75 de ani de prezenţă în România, în Bucureşti, marţi, 25 iunie 2013. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 24

    Un protestatar antiguvernamental arată semnul victoriei în timpul ciocnirilor dintre protestatari şi scutieri, în piaţa Taksim din Istanbul, duminică, 22 iunie 2013. Poliţia turcă a folosit tunurile cu apă pentru a dispersa miile de demonstranţi care s-au strâns în piaţa Taksim pentru a cere demisia premierului Recep Tayyip Erdogan. (  Ozan Kose / AFP  )

  • 25

    Mai mulţi poliţişti păzesc un grup de bărbaţi, după o demonstraţie violentă desfăşurată în perimetrul de securitate de 2 km din jurul stadionului Castelao din Fortaleza, unde naţionalele de fotbal ale Spaniei şi Italiei au jucat în semifinala Cupei Confederaţiilor 2013, joi, 27 iunie 2013. (  Yasuyoshi Chiba / AFP  )

  • 26

    Preşedintele rus, Vladimir Putin (S), premierul britanic, David Cameron (S2), preşedintele american, Barack Obama (CS), preşedintele francez, Francois Hollande (C), premierul canadian, Stephen Harper (CD), premierul italian, Enrico Letta (D2), şi preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy (D), salută jurnaliştii de pe podium cu ocazia fotografiei de familie, în cea de-a doua zi a summit-ului G8, în staţiunea Lough Erne din Irlanda de Nord, marţi, 18 iunie 2013. (  Ben Stansall / AFP  )

  • 27

    Prinţesa Medeleine a Suediei şi Christopher O’Neill se sărută în faţa capelei în care a fost oficiată cununia lor religioasă , la palatul regal din Stockholm, sâmbătă, 8 iunie 2013. (  Jonathan Nackstrand / AFP  )

  • 28

    Mai mulţi români stau întinşi pe pavaj în timpul unui flash mob, în Bucureşti, vineri, 28 iunie 2013. Aproape 50 de persoane au stat nemişcate pentru câteva minute în jurul statuii Regelui Carol I pentru a comemora anexarea teritoriilor româneşti de către Uniunea Sovietică, pe 28 iunie 1940, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. (  Daniel Mihăilescu / AFP  )

  • 29

    O tânără stă întinsă pe jos lângă o bicicletă aşezată pe asfalt, în timpul evenimentului Tura memorială, o campanie de susţinere a bicicliştilor sibieni, în Sibiu, sâmbătă, 1 iunie 2013. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 30

    Participanţi la alergarea colorată reacţionează în timp ce sunt împroşcaţi cu pudră verde, în Munchen, duminică, 30 iunie 2013. Mii de alergători au participat la alergarea colorată, pe o distanţă de 5 km, trecând prin 4 zone de culoare. (  Christof Stache / AFP  )

  • 31

    O sută de cumpărători în costume de baie participă la ‘petrecerea semi-dezbrăcată’, la magazinul Desigual din Tokyo, sâmbătă, 22 iunie 2013. (  Toshifumi Kitamura / AFP  )

  • 32

    Parlamentari taiwanezi aparţinând partidului aflat la putere, Kuomintang, şi cei aflaţi în opoziţie încearcă să ocupe tribuna Parlamentului, în Taipei, marţi, 25 iunie 2013. (  AFP  )

  • 33

    Un călăreţ îşi cabrează calul într-o mulţime de oameni, în timpul unei parade ţinute cu ocazia festivalului tradiţional de San Juan, în ajunul sărbătorii sfântului Ioan, în oraşul Ciutadella de pe insula Menorca, duminică, 23 iunie 2013. (  Jaime Reina / AFP  )

  • 34

    Astronauta chineză Wang Yaping (C) coboară din naveta spaţială Shenzhou-10, care a aterizat pe o pajişte din regiunea Mongolia Interioara din nordul Chinei, după o misiune de 15 zile in spaţiu, miercuri, 26 iunie 2013. (  AFP  )

  • 35

    Gemenele siameze palestiniene Iman şi Amani Breiwesh primesc un tratament în interiorul secţiei nou-născuţi a spitalului Alia din Hebron, în Cisiordania, luni, 3 iunie 2013. Mama gemenelor a primit permisiunea autorităţilor israeliene să nască la spitalul Hadassah din Ierusalim, însă, potrivit medicilor israelieni, fetele s-au născut cu un singur stomac şi două inimi legate într-un singur organ. (  Hazem Bader / AFP  )

  • 36

    Femei iraniene îşi arată documentele de identitate în timp ce stau la coadă pentru a vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale, la o secţie de votare din Teheran, vineri, 14 iunie 2013. (  Atta Kenare / AFP  )

  • 37

    Papa Francisc salută credincioşii adunaţi în piaţa Sfântul Petru de la Vatican, în timpul audienţei sale generale, miercuri, 12 iunie 2013. (  Alberto Pizzoli / AFP  )

  • 38

    Actriţa americană Angelina Jolie pozează cu fanii la premiera filmului ‘World War Z’, care a avut loc la cinematograful Cinestar din Berlin, marţi, 4 iunie 2013. (  Hannibal Hanschke / AFP  )

  • 39

    Preşedintele francez Francois Hollande merge pe o stradă din localitatea Saind-Beat, la două zile după ce aceasta a fost acoperită de o viitură, joi, 20 iunie 2013. (  Pascal Pavani / AFP  )

  • 40

    Un membru al companiei LJUD Group (Slovenia) prezintă spectacolul de stradă "Invazia extraterestră", în cadrul ediţiei a XX-a a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, pe bulevardul pietonal Nicolae Bălcescu, vineri, 7 iunie 2013. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 41

    Preşedintele rus, Vladimir Putin (S), şi cancelarul german, Angela Merkel (D), coboară scările muzeului de artă State Hermitage din Sankt Petersburg, după ce au vizitat expoziţia ruso-germană ‘Epoca bronzului în Europa – Europa fără graniţe’, vineri, 21 iunie 2013. Expoziţia include obiecte luate de Armata Roşie din Germania, la finalului celui de-al Doilea Război Mondial. (  Anatoly Maltsev / AFP  )

  • 42

    Fenomenul astronomic cunoscut sub numele de SuperLună poate fi văzut în apropierea templului antic al lui Poseidon, în Sounion, la 65 de km de Atena, duminică, 23 iunie 2013. (  Aris Messinis / AFP  )

  • 43

    Suporteri dansează în sprijinului fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, în faţa spitalului Medi Clinic Heart Hospital din Pretoria, unde acesta este spitalizat, joi, 27 iunie 2013. (  Marco Longari / AFP  )

  • 44

    O tânără, cu masca Guy Fawkes pe faţă, participă la un protest împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică şi a organismelor modificate genetic, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, în Bucureşti, miercuri, 5 iunie 2013. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 45

    Fermieri indieni scandează sloganuri împotriva Comisiei pentru Reglementarea Electricităţii din Statul Punjab, în timpului unui protest, în Amritsar, joi, 27 iunie 2013. (  Narinder Nanu / AFP  )

  • 46

    Poliţişti de frontiera pakistanezi sparg sticle cu băuturi alcoolice în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Internaţionale Antidrog, în Shahkas, Pakistan, miercuri, 26 iunie 2013. (  A Majeed / AFP  )

  • 47

    Un tun cu apă este folosit pentru a dispersa protestatarii, în timpul unui protest al angajaţilor guvernamentali, în Srinagar, India, sâmbătă, 22 iunie 2013. (  Rouf Bhat / AFP  )

  • 48

    O femeie reacţionează după contactul cu gazele lacrimogene, în timpul ciocnirilor dintre protestatari şi scutieri, în piaţa Taksim din Istanbul, marţi, 11 iunie 2013. (  Aris Messinis / AFP  )