7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O artistă din compania Mademoiselle Paillette din Franţa se pregăteşte înainte de începerea spectacolului "The Red Heart", în prima zi a B-FIT in the Street! - Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti, în Piaţa Universităţii, joi, 29 mai 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    Mircea Diaconu gesticulează către membrii presei care au fost opriţi de un jandarm la intrarea în sediul Biroului Electoral Central, în Bucureşti, vineri, 30 mai 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Actori ai trupei de teatru Shakespeare’s Globe joacă în piesa "Hamlet" în cea de-a doua zi a B-FIT in the Street! - Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti, în Piaţa Sfântul Anton din Bucureşti, vineri, 30 mai 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Preşedintele PSD, Victor Ponta, participă la o ceremonie la sediul Biroului Electoral Central (BEC), în Bucureşti, joi, 29 mai 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Doi băieţi gemeni se ţin de mână, în timpul primei întâlniri a multipleţilor din România, Multiparty, organizată de Asociaţia Unu şi Unu, Micolino şi Clubul mămicilor de gemeni şi tripleţi, în parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, sâmbătă, 31 mai 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Un copil pariticipă la evenimentul "Ziua Porţilor deschise la Palatul Victoria pentru copii", în Bucureşti, duminică, 1 iunie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 7

    Reinar Hallik (S), de la CSM Oradea şi Ante Krapic (C), de la CSU Asesoft Ploieşti luptă pentru balon în meciul de baschet disputat la Ploieşti, sâmbătă, 31 mai 2014. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )