7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O femeie merge cu o bicicletă prin apă, ca urmare a revărsării râului Bârzava, în oraşul Gătaia din judeţul Timiş, joi, 31 iulie 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 2

    Bianca Buzaliu, de la naţionala de tineret U18 a României, se bucură după finala disputată cu selecţionata Germaniei, în Campionatul Mondial de Handbal Feminin Under 18, în Ohrid, Macedonia, duminică, 3 august 2014. (  Adrian Pîclişan / Mediafax Foto  )

  • 3

    Sicriul în care se află trupul cascadorului Cseh "Szobi" Szabolcs Imre este purtat de militari în cimitirul Bellu din Bucureşti, duminică, 3 august 2014. Cascadorul şi actorul Szobi Cseh a fost înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu din Bucureşti, în prezenţa familiei, dar şi a câtorva sute de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    O femeie priveşte pe geamul casei afectate de viitură, în Bascov, Argeş, miercuri, 30 iulie 2014. Sute de persoane au fost evacuate în urma inundaţiilor din judeţul Argeş, cea mai afectată fiind localitatea Bascov, unde în unele zone apa atinge doi metri înălţime, ajungând până la acoperişurile caselor. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un copil reacţionează înaintea rugăciunii din timpul sărbătorii Eid al-Fitr, care marchează încheierea lunii Ramadanului, organizată pe pista de atletism a stadionului Dinamo din Bucureşti, luni, 28 iulie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 6

    Vocalul trupei australiene "The Cat Empire", Harry James Angus, cântă în timpul unui concert desfăşurat pe Arenele Romane din Bucureşti, joi, 31 iulie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Portarul Ionuţ Irimuş, de la Dinamo Bucureşti, primeşte un gol, în timpul meciului de handbal cu Steaua Bucureşti joi, 31 iulie 2014. (  Silviu Matei / Mediafax Foto  )