7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un copil se joacă în timpul maratonului 5K "Color Run", pe şoseaua Kiseleff din Bucureşti, sâmbătă, 13 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    O fetiţă, luminată din spate de un reflector, ţine în mână un balon, în timpul spectacolului "Aprinde Magenta", în cadrul căruia Romtelecom şi Cosmote România au lansat noul brand "Telekom România", în Bucureşti, sâmbătă, 13 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Tineri se dau într-un carusel, în timpul Târgului de Toamnă de la Titu, sâmbătă, 13 septembrie 2014. (  Cosmin Andrei / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un copil se joacă într-o camera din care a fost scos mobilierul, în una din casele de pe strada Vulturilor, nr. 50, unde locuiesc, fără forme legale, aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Un bărbat stă la umbră, înaintea ceremoniei de înmânare a cheilor microbuzelor primite de şcoli din partea Guvernului României, în comuna Cozmeni din judeţul Harghita, joi, 11 septembrie 2014. (  Laszlo Mihaly / Mediafax Foto  )

  • 6

    Persoane de etnie romă se roagă în mânăstirea Bistriţa, în Costeşti, Vâlcea, luni, 8 septembrie 2014. Pe 8 septembrie, de Sfântă Măria Mică, romii îşi sărbătoresc Ziua Naţională. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Tenismenul Elias Ymer (Suedia) execută o servă, în meciul cu Adrian Ungur (România), din cadrul Grupei I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis la tenis, la Arenele BNR din Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )