32
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    O fetiţă aleargă prin faţa jandarmilor postaţi la intrarea în ansamblul de locuinţe din strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 2

    Un copil se joacă într-o cameră din care a fost scos mobilierul, în una dintre casele de pe strada Vulturilor, nr. 50, unde locuiesc, fără forme legale, aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Doi bărbaţi merg prin gangul de pe strada Vulturilor, nr. 50, unde locuiesc, fără forme legale, aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 4

    Erica, doi ani, se joacă cu ghiozdanul surorii ei mai mari, Bianca, în una dintre casele din gangul de pe strada Vulturilor, nr. 50, unde locuiesc, fără forme legale, aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Preda Florin, 47 de ani, muncitor zilier, diagnosticat cu cancer de laringe, aşteaptă în faţa casei în care locuieşte, fără forme legale, alături de alte aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 6

    Vedere de la geamul unei construcţii din interiorul ansamblului de case de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să mearga în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 7

    Un bărbat dă jos portretul de nuntă de pe peretele casei în care locuieşte ilegal de şapte ani, înainte de a fi evacuat din casa de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 8

    Tinca Ioana, pensionară, priveşte alături de fiica ei, spaţiul în care a locuit vreme de 30 de ani, în una din casele din gangul de pe strada Vulturilor nr. 50, unde locuiesc, fără forme legale, aproximativ 100 de persoane care urmează a fi evacuate, în Bucureşti, duminică, 14 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 9

    Eunice, un an si trei luni, este îmbrăţişată de mama ei, în timp ce un bărbat demontează un şifonier, în interiorul imobilului ocupat ilegal pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 10

    Silviu, un an şi zece luni, plânge în timp ce este împins în cărucior de mama lui pe lângă un dispozitiv de jandarmi, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 11

    Eunice, un an şi trei luni, doarme într-o cameră ocupată ilegal de parinţii ei, în ansamblul de locuinţe de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 12

    O pancartă, în culorile tricolorului, pe care este scris textul "Mai mult decât o poveste", este agăţată alături de o inscripţie religioasă, într-un imobil pe strada Vulturilor, numărul 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 13

    Alexandra Larisa, opt ani, se pregăteşte să meargă la Şcoala Specială nr. 5 alături de unul dintre fraţii ei, în prima zi de curs, înainte de a fi evacuaţi din casa în care locuiesc ilegal alături de alţi trei fraţi şi de părinţi, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 14

    O parte dintre persoanele evacuate din locuinţele de pe strada Vulturilor protestează faţă de aceasta măsură, arătând o pânză pe care scrie "Mii de case goale, mii de oameni în strada. Unde e dreptatea?", în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 15

    O femeie discută cu jandarmii care au descins în curtea ansamblului de imobile din strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 16

    Alexandra, opt ani, elevă în clasa a II-a, priveşte spre aparatul de fotografiat, în curtea ansamblului de locuinţe de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 17

    Un bărbat trece pe lângă un dispozitiv de jandarmi cu o saltea în spate, după ce a fost evacuat din casa în care locuia, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 18

    Adar Verginica, 52 de ani, bea cafea în apropierea unui dispozitiv de jandarmi, în curtea ansamblului de case de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 19

    Marian Cimpoeru îndeamnă persoanele evacuate din imobilele de pe strada Vulturilor, numărul 50, să rămână în stradă şi să îşi ceară în mod paşnic drepturile, în Bucureşti, marţi, 16 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 20

    Un jandarm discută cu colegi ai săi de la geamul unei locuinţe din ansamblul de pe strada Vulturilor nr. 50, în Bucureşti, luni, 15 septembrie 2014. Aproximativ 100 de persoane, în curs de evacuare, reprezentând 25 de familii, care locuiau în mai multe case dintr-un gang, aflate în proprietate privată, au refuzat să meargă în adăposturile primăriei, unde femeile şi copiii ar sta separat de bărbaţi. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 21

    Trei copii se uită printr-un gard de tablă care împrejmuieşte ansamblul de locuinţe din care au fost evacuaţi, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, marţi, 16 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 22

    Persoane încarcă un televizor în bena unei autoutilitare, în timpul acţiunii forţelor de ordine pentru eliberarea trotuarelor de pe strada Vulturilor, ocupate de familiile evacuate din ansamblul de locuinţe de la numărul 50, în Bucureşti, marţi, 16 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 23

    Preda Florin cade în urma unei altercaţii cu reprezentanţi ai Poliţiei Locale sector 3, care eliberează trotuarele ocupate de familiile evacuate din ansamblul de locuinţe de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, marţi, 16 septembrie 2014. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 24

    Un bărbat doarme în taximetrul cu care lucrează, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care a fost evacuat, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 25

    Samuel, 13 ani, doarme acoperit de pături donate de Crucea Roşie, în apropierea ansamblului de case din care a fost evacuat, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 26

    Un copil se spală pe faţă, după ce a dormit pe stradă, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care a fost evacuat împreună cu familia lui, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 27

    Adrian, 20 de ani, se spală pe dinţi, în apropierea locului în care a înnoptat, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care au fost evacuaţi, pe strada Vulturilor, numărul 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 28

    Un bărbat stă într-un pat improvizat, pe trotuarul din faţa ansamblului de case din care a fost evacuat, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 29

    Gabriela, 17 ani, mănâncă un sandwich, în locul în care a înnoptat, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care au fost evacuaţi, de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 30

    O mamă îşi spală copilul pe faţă, după ce au dormit pe stradă, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care au fost evacuaţi, pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit, peste noapte, în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 31

    Adrian, 20 de ani, şi Gabriela, 17 ani, se sărută, lângă locul în care au înnoptat, vizavi de intrarea în ansamblul de case din care au fost evacuaţi, pe strada Vulturilor, numărul 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 32

    Trei copii sunt conduşi de mamele lor spre Şcoala Specială nr. 5, la două zile după ce au fost evacuaţi din ansamblul de case de pe strada Vulturilor, nr. 50, în Bucureşti, miercuri, 17 septembrie 2014. Aproximativ 50 de persoane au dormit peste noapte în jurul intrării în fostele lor locuinţe, după ce au fost evacuaţi, luni, 15 septembrie. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )