7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un copil care a căzut este ajutat de un alt copil să se ridice, în timpul "Cursei Copiilor" ce s-a desfăşurat în cadrul "Maratonului Internaţional Bucureşti", în Bucureşti, sâmbătă, 4 octombrie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Ricardo caută fier vechi printre ruinele fostei hale ce producea tubulatură de inox, parte a fostei Uzine Republica, în Bucureşti, joi, 2 octombrie 2014. Uzina Republica, producătoare de ţevi petroliere, a fost construită de Nicolae Malaxa şi angaja, la un moment dat, 10.000 de muncitori. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Suporterii lansează lampioane în memoria lui Cătălin Hîldan, înaintea meciului de fotbal Dinamo Bucureşti - CS U Craiova, din etapa a X-a a Ligii I, disputat în Bucureşti, duminică, 5 octombrie 2014. (  Bogdan Iordache / Mediafax Foto  )

  • 4

    Primarul unei localităţi din judeţul Dolj participă la ceremonia de înmânare a 12 microbuze şcolare pentru transportul elevilor, în Craiova, joi, 2 octombrie 2014. Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a participat la predarea unei noi tranşe de 12 microbuze şcolare repartizate judeţului Dolj, din primul lot de 600 achiziţionate de MDRAP pentru elevii din mediul rural. (  Bogdan Dănescu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Studenţi din cadrul SNSPA participă la festivitatea de deschidere a anului universitar 2014-2015, organizată de comunitatea academică a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în Bucureşti, miercuri, 1 octombrie 2014. (  Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto  )

  • 6

    Tineri participă la prima ediţie a festivalului Timland, în Pădurea Verde din Timişoara, duminică, 5 octombrie 2014. (  Sebastian Tătaru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Sergiu Muth şi Victoraş Astafei, de la Petrolul Ploieşti, se luptă pentru balon cu Mourad Satli şi Azdren Llullaku, de la Gaz Metan Mediaş, în timpul meciului din etapa a X-a a Ligii I, disputat în Ploieşti, sâmbătă, 4 octombrie 2014. (  Laurenţiu Mich / Mediafax Foto  )