24
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Acrobaţi ce fac parte din trupa “Colla Vella Xiquets de Valls" cad în timpul celei de a XXV-a ediţii a competiţiei de turnuri umane, în Tarragona, Spania, sâmbătă, 5 octombrie 2014. (  Josep Lago / AFP  )

  • 2

    Pelerini musulmani sosesc pentru rugăciuni la Marea Moschee de la Mecca, marţi, 30 septembrie 2014. (  Mohammed Al-Shaikh  )

  • 3

    Poliţişti se odihnesc în urma protestelor pro-democraţie din Hong Kong, luni, 29 septembrie 2014. (  Xaume Olleros / AFP  )

  • 4

    Un comerciant afgan aşteaptă clienţii dimineaţa devreme, la o piaţă de animale vii, înainte de Festivalul Sacrificiului Eid al-Adha, în Kabul, Afghanistan, joi, 2 octombrie 2014. Musulmanii din întreaga lume se pregătesc pentru a sărbători festivalul anual de Eid al-Adha, sau Festivalul Sacrificiului, care marchează sfârşitul pelerinajului Hajj la Mecca şi comemorează disponibilitatea Profetului Avraam să-şi sacrifice fiul pentru a arăta ascultare faţă de Dumnezeu. (  Shah Marai / AFP  )

  • 5

    Simona Halep serveşte în meciului împotriva jucătoarei Andrea Petkovic, în timpul Openului Chinei la tenis, la National Tennis Center din Beijing, joi, 2 Octombrie 2014. (  Wang Zhao / AFP  )

  • 6

    Adepţi hinduşi din India stau în rând cu raţe care urmează să fie sacrificate la templul istoric vechi de 280 ani Devi Dol, construit de regina Madambika, în anul 1734, cu ocazia Maha Asthami în timpul Durga Puja festival în Sivasagar, în estul statului Assam, joi, 2 octombrie 2014. (  Luit Chaliha / AFP  )

  • 7

    O femeie în vârstă priveşte din poarta casei ei acoperite cu fire de boia de ardei roşu, în satul Donja Lokosnica, în apropiere de oraşul Leskovac, sudul Serbiei, miercuri, 1 octombrie 2014. Donja Lokosnica este considerată "capitala sârbă a paprika", din moment ce aproape toţi cei aproximativ 1300 de locuitori se ocupă cu creşterea ardeiului iute roşu. (  Andrej Isakovic / AFP  )

  • 8

    Elveţianca Ilaria Kaeslin efectuează un exerciţiu la paralele, în timpul calificărilor la Campionatele Mondiale de Gimnastică din Nanning, în provincia Guangxi din sudul Chinei, duminică, 5 octombrie 2014. (  Greg Baker / AFP  )

  • 9

    Un cuplu de evrei ultra-ortodocşi în vârstă practică ceremonia Kaparot cu un pui, în cartierul ultra-ortodox Mea Shearim, în Ierusalim, joi, 2 octombrie 2014. Ritualul evreiesc ar trebui să transfere păcatele anului trecut la carnea de pui, şi este efectuat înainte de ziua Ispăşirii, sau Yom Kippur, cea mai importantă zi din calendarul evreiesc, care a început în acest an în ziua vineri, 3 octombrie, la apusul soarelui. (  Menahem Kahana / AFP  )

  • 10

    Pelerini musulmani se adună pe Muntele Arafat lângă Mecca, îndeplinind unul dintre ritualurile Hajj, în seara zilei de vineri, 3 octombrie 2014. (  Mohammed Al-Shaikh  )

  • 11

    Această imagine realizată cu un timp de expunere mai mare, arată vehicule pe şosele în timpul orelor de vârf, în ajunul sărbătorilor de Ziua Naţională a Chinei, în Shanghai, marţi, 30 septembrie 2014. (  Johannes Eisele / AFP  )

  • 12

    Poliţişti şi soldaţi turci, în conflict cu protestatarii, în apropiere de graniţa cu Siria, în Suruc luni, 29 septembrie 2014. Zeci de mii de sirieni kurzi se refugiază în Turcia, fugind din calea atacurilor violente ale jihadiştilor Statului Islamic (IS). Mulţi dintre refugiaţi vor acum să se întoarcă pentru a-şi proteja casele şi să se alăture luptei împotriva militanţilor IS. (  Bulent Kilic / AFP  )

  • click aici pentru a o vedea
    13

    Un adept al Chinese Bang Neow Shrine, cu ace introduse în faţă, aşteaptă începerea unei procesiuni stradale în timpul Festivalului anual Vegetarian în oraşul sudic thailandez Phuket, luni, 29 septembrie 2014. În timpul festivalului, adepţii religioşi se taie cu săbii, îşi străpung obrajii cu obiecte ascuţite şi comit alte acte dureroase, în dorinţa de a se purifica, luând păcatele comunităţii asupra lor. (  Christophe Archambault / AFP  )

  • 14

    Personalul medical membru al Crucii Roşii se îmbracă cu echipament de protecţie, înainte de a colecta cadavrul unei victime a Ebola, în Monrovia, Liberia, luni, 29 septembrie 2014. (  Pascal Guyot / AFP  )

  • 15

    Un militar al batalionului pro-ucrainean Sfânta Maria se roagă lângă o cruce, ridicată pe malul mării, în apropiere de oraşul estic din Ucraina, Mariupol, joi, 2 octombrie 2014. (  Alexander Khudoteply / AFP  )

  • 16

    Musulmani ruşi se roage pe o stradă în apropiere de Moscheea Centrală, în timpul Eid al-Adha festival, la Moscova, sâmbătă, 4 octombrie 2014. (  Vasily Maximov / AFP  )

  • 17

    Personal medical dintr-un centru pentru tratament al bolnavilor infectaţi cu Ebola dezinfectează persoane care au adus spre îngrijire pacienţi suspecţi de a fi infectaţi cu Ebola, într-un spital din Monrovia, Liberia, joi, 2 octombrie 2014. (  Pascal Guyot / AFP  )

  • 18

    Soldaţi ruşi, suporteri ai FC Krasnodar vizionează meciul din cadrul UEFA Europa League din cadrul grupei H dintre FC Krasnodar şi FC Everton, în Krasnodar, joi, 2 octombrie 2014. (  Kirill Kudryavtsev / AFP  )

  • 19

    Un bărbat se autoincendiază în timpul unei demonstraţii a refugiaţilor la Bruxelles, vineri, 3 octombrie 2014. (  Thibault Kruyts / AFP  )

  • 20

    O fotografie transmisă de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration), miercuri, 1 octombrie 2014, arată 35000 de morse adunate pe mal, la nord de Pont Lay, Alaska. (  Corey Accardo / NOAA / AFP  )

  • 21

    Navetişti din Bangladesh se urcă pe un tren în drumul lor spre casă, cu puţin timp inaintea festivalului musulman Eid al-Adha, în Dhaka, vineri, 3 octombrie 2014. (  Munir uz Zaman / AFP  )

  • 22

    Un bărbat afgan duce o capră pentru a fi sacrificată cu ocazia festivalului Eid al-Adha, la piaţa de animale, la marginea oraşului Herat, joi, 2 octombrie 2014. (  Aref Karimi / AFP  )

  • 23

    Un protestatar se odihneşte în urma protestelor pro-democraţie din Hong Kong, luni, 29 septembrie 2014. (  Xaume Olleros / AFP  )

  • 24

    Oka Taichi (sus) din Japonia luptă cu Lee Se-Yeol (jos) din Coreea de Sud în timpul calificărilor pentru categoria de 85 kg la lupte greco-romane, la Jocurile Asiatice din Incheon, miercuri, 1 octombrie 2014. (  Ed Jones / AFP  )