7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un bărbat afişează mesajul "CHF Niciun Mugur de speranţă" în timpul unui miting de protest, organizat de Grupul Clienţilor cu Credite în CHF, prin care se solicită conversia creditelor din valută în lei, în Bucureşti, duminică, 25 ianuarie 2015. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 2

    Holul unui centru de plasament şi de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi din România, 19 noiembrie 2014. Fotografia face parte din documentarea vizuală a proiectului “Lagărele de lângă tine”, realizat de către Centrul de Resurse Juridice (CRJ). În România, peste 25.000 de copii şi tineri cu dizabilităţi mintale sunt închişi în 717 instituţii de protecţie socială, privaţi de libertate şi puşi sub tutela unui reprezentant al statului. (  CRJ / Odeta Catană / Mediafax Foto  )

  • 3

    O persoana participă la un flash-mob, organizat de Platforma Unionistă “Acţiunea 2012”, în cadrul căruia este desfăşurat un tricolor, lat de cinci metri, peste râul Dâmboviţa, pentru a marca 156 de ani de la Unirea Principatelor Române, pe Podul de la Piaţa Naţiunilor Unite, în Bucureşti, sâmbătă, 24 ianuarie 2015. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un câine se joacă în curtea unei unităţi ISU de pe strada Progresului din Bucureşti, vineri, 23 ianuarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 5

    Lucian Şova pleacă de la sediul DNA, în Bucureşti, joi, 22 ianuarie 2015. Opt persoane, printre care deputaţii PSD Iulian Iancu şi Lucian Şova, Horia Hăhăianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Moldova, Victor Dolghi şi alte patru persoane sunt urmărite penal în dosarul judecătorului Curţii Constituţionale (CC) Toni Greblă, potrivit DNA. (  Victor Ciupuliga / Mediafax Foto  )

  • 6

    Imagine din timpul musicalului "Fantoma de la Operă", regizat de Stephen Barlow la Teatrul de Operetă şi Musical "Ion Dacian" din Bucureşti, sâmbătă, 24 ianuarie 2015. (  Andreea Alexandru / Mediafax Foto  )

  • 7

    Szabolt Santa, de la SCM Craiova, se luptă pentru balon cu un jucător de la BC Mureş, în meciul de baschet din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în Craiova, duminică, 18 ianuarie 2015. (  Bogdan Dănescu / Mediafax Foto  )