7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un tânar dă foc unui cauciuc pe care apoi îl învârte în aer, în noaptea Lăsatului de Sec, ultima zi dinaintea postului Paştelui, pe dealul de lângă comuna Poplaca, judeţul Sibiu, duminică, 22 februarie 2015. Tinerii dau foc cauciucurilor şi le rotesc în aer, strigând numele celor care şi-au întemeiat familii de curând sau al celor care s-au despărţit. Acest obicei are loc în mai multe sate din Mărginimea Sibiului şi reprezintă un dialog între grupurile de tineri. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 2

    Un agent al Poliţiei Locale gesticulează, în timpul unui protest, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, luni, 16 februarie 2015. Conform unui comunicat emis de Sindicatul PRO LEX, politiştii locali din toată ţara au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de reducerea normei de hrană cu 50%. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 3

    Un bărbat se plimbă cu bicicleta pe Calea Victoriei, în Bucureşti, sâmbătă, 21 februarie 2015. (  Codrin Prisecaru / Mediafax Foto  )

  • 4

    Un copil aşteaptă să dea foc unor cauciucuri, în noaptea Lăsatului de Sec, ultima zi dinaintea postului Paştelui, pe dealul de lângă comuna Poplaca, judeţul Sibiu, duminică, 22 februarie 2015. Tinerii dau foc cauciucurilor şi le rotesc în aer, strigând numele celor care şi-au întemeiat familii de curând sau al celor care s-au despărţit. Acest obicei are loc în mai multe sate din Mărginimea Sibiului şi reprezintă un dialog între grupurile de tineri. (  Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto  )

  • 5

    Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, este adusă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiată în dosarul Gala Bute, în Bucureşti, luni, 16 februarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 6

    Premierul Victor Ponta îl aşteaptă pe preşedintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, la sediul Guvernului, în Bucureşti, vineri, 20 februarie 2015. (  Octav Ganea / Mediafax Foto  )

  • 7

    Cristian Tănase, de la Steaua Bucureşti, se luptă pentru balon cu Cristian Săpunaru, de la Rapid Bucureşti, în timpul meciului de fotbal din etapa a XVIII-a a Ligii I, disputat în Bucureşti, duminică, 22 februarie 2015. (  Alexandru Hojda / Mediafax Foto  )