7
Folosiţi f11 pentru fullscreen.
Pentru o navigare rapidă folosiţi tastele
în jos
în sus
sau stânga dreapta închide
  • 1

    Un copil se joacă cu un steguleţ înaintea marşului unionist "Marşul lui Ştefan cel Mare", pe esplanada cu statui din faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, duminică, 12 iulie 2015. Aproximativ 500 de bucureşteni i-au aşteptat duminică în Piaţa Universităţii pe cei 1.000 de tineri care au venit din Republica Moldova pentru a participa la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România, la sosirea în faţa Teatrului Naţional fiind primiţi cu pâine, sare şi flori. (  ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO  )

  • 2

    O tânără în scaun rulant participă la o prezentare de modă la Sibiu, marţi, 7 iulie 2015. 12 modele cu dezabilităţi au participat la prezentarea de modă Atipic Beauty, în cadrul Feeric Fashion Days. Asociatia Open Your Heart a introdus, în 2013, în România un nou concept, moda pentru persoane cu dizabilităţi. (  SILVANA ARMAT / MEDIAFAX FOTO  )

  • 3

    Un tânăr se scaldă în râul Dâmboviţa, în Bucureşti, luni, 6 iulie 2015. (  ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO  )

  • 4

    Prim-ministrul Victor Ponta, după ceremonia simbolică de semnare a Programului Operaţional pentru Infrastructura Mare (POIM), organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Ministerul Fondurilor Europene, în Bucureşti, vineri, 10 iulie 2015. (  ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO  )

  • 5

    Un sportiv concurează la Campionatele Internaţionale de Înot ale României, la Complexul Olimpic de Nataţie "Anatol Grintescu" din Bucureşti, vineri, 10 iulie 2015. (  ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO  )

  • 6

    Credincioşi creştin ortodocşi participă la o procesiune a Icoanei Maicii Domnului Prodromiţa, în timpul cinstirii Sfintei Icoane „Prodromiţa” de la Muntele Athos, la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti, sâmbătă, 11 iulie 2015. (  ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO  )

  • 7

    Meciul Steaua - Petrolul Ploieşti, din cadrul primei etape a Ligii I, pe Arena Naţionala din Bucureşti, sâmbătă, 11 iulie 2015. (  ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO  )